Scandal uriaş, păruială online între Mama Geta şi Mara Bănică: „Să-ţi fie ruşine!”

S-au aprins scântei în familia Sterp! Mama Geta a stârnit numeroase reacții în mediul online și nu numai, după ce a lansat niște afirmații controversate legate de fiul ei, Culiță, dar care o implică și pe nora Daniela. Scandalul s-a amplificat după ce s-a implicat şi Mara Bănică.
Alina Costache
26 mai 2024, 16:18
Scandal uriaş, păruială online între Mama Geta şi Mara Bănică:

Mama Geta a provocat numeroase reacții atât online, cât și în afara acestuia, după ce a făcut declarații controversate despre fiul ei, Culiță, care au implicat-o și pe nora sa, Daniela. Concret, mama Geta a dat tot din casă și a făcut o serie de declarații despre căsnicia celor doi băieți ai săi. Mai în glumă, mai în serios, femeia a pus la îndoială fidelitatea în cuplu a unuia dintre ei. Tânăra mamă s-a găsit din nou într-o situație neplăcută.

Mara Bănică a făcut publice o serie de mesaje schimbate între ea și Daniela Iliescu, iar cele două nu s-au mai putut abține, dezvăluind informații despre relația partenerei lui Culiță cu soacra sa. În urmă cu câteva minute, fiica cea mică a mamei Geta i-a trimis un mesaj jurnalistei, chiar pe pagina de Facebook, la o postare făcută de Mara.

Ce mesaj a transmis Geta Sterp pe pagina de Facebook a Marei Bănică
Nu doar Daniela Iliescu a fost furioasă după ce a urmărit intervenția mamei Geta în emisiunea lui Măruță, ci și Mara Bănică. Aceasta a reacționat prompt și a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, exprimându-și nemulțumirea și dezvăluind detalii despre susținerea sa în finala Survivor All Stars. Mara a explicat pe larg pe cine susține și motivele din spatele alegerii sale, aducând în discuție atât pe familia Sterp, cât și impactul pe care l-a avut Iancu în concurs. Reacția ei a stârnit numeroase comentarii și a generat un val de discuții în mediul online.

Recent, pe rețelele de socializare, Mara Bănica a publicat un mesaj în care a susținut că ar vrea ca Zanni să câștige „Survivor All Stars”, menționând că nu va ține niciodată cu Sterp, căci de-a lungul timpului, ea a vorbit cu multe persoane care au avut legătură cu familia cunoscutului cântăreț, care i-au povestit că au existat „ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

Cu cât vinde mama Geta pastrama de miel: „Facem mulți bani”. Femeia a dezvăluit câte oi are

„De ce nu voi tine cu Sterp? Pentru ca de a lungul anilor am facut subiecte cu oameni schingiuiti de aceasta familie, ciobani batuti crunt, neplatiti cu anii, scuipati si umiliti, tratati ca niste sclavi. Cand au scapat de calvarul trait, au venit sa povesteasca, marcati pe viata. Asa cum au schiunghiut caini, au schingiuit la propriu si oameni.
Am vazut o pe mama acestor Sterpi la Maruta. Faptul ca pare haioasa prin accentul simpatic si zambetul larg in opinia mea nu ii acorda circumstante pentru ca a crescut niste animale. Pun stampile pe ce spun acum si chiar stiu ce spun.
Nu mi place ipocrizia. Nu mi plac oamenii falsi. Nu mi plac oamenii care au impresia ca pot prosti pe oricine cu o glumita ieftina cu teme mioritice la propriu, legate de branza”, a fost mesajul transmis de Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.
Getuța, fiica cea mică a mamei Geta, a răspuns imediat la postarea Marei Bănică, simțindu-se atacată de afirmațiile acesteia. În replică, Geta a specificat că intenționează să se întâlnească cu jurnalista în instanță, arătându-și determinarea de a clarifica situația pe cale legală. Această reacție a adăugat un nou nivel de tensiune în conflictul deja aprins.

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simplii, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Bănică!”, a transmis Getuța, la postarea Marei.

Mara Bănică a răbufnit pe internet după ce s-a scris că a murit: „Gândiți-vă că am copii, am o mamă, nu e normal ceea ce faceți. Să vă fie rușine!”

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei
Capital.ro
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
Playtech.ro
8 alimente pe care ar trebui să le eviți la micul dejun, chiar dacă ești cazat la un hotel de 5 stele. Ce pericole ascund
DailyBusiness
Salariu de 2500 de euro pentru români! Cine primește banii
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Mireasa lui Jador a răbufnit fără precedent. De ce a fost anulată nunta
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cine este Petru, românul ucis în Congo. Tânărul de 23 de ani urma să-și cumpere apartament și să se însoare 😢
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în joc
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Putin va vizita Vietnamul după întâlnirea cu liderii din Coreea de Nord
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?