"Decontaminare" cu icoana din avion în Republica Moldova. Episcopul de Ungheni, procesiune inedită în luptă cu coronavirusul

Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020 18:25 // Actualizat: Vineri, 03 Aprilie 2020 18:25 // Sursa: romaniatv.net

Episcopul de Ungheni şi Nisporeni, Preasfințitul Petru, a survolat Republica Moldova cu avionul, însoţit de icoane făcătoare de minuni. În timpul zborului, prelatul a spus rugăciuni pentru ca ţara să nu fie afectată de epidemia de coronavirus.

Foto: EpiscopiaUngheni.md

Preasfințitul Petru a decolat de la Ungheni, însoțit de Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț și de Icoana Maicii Domnului „Kasperscaia”, în jurul căreia sunt plasate 43 de sfinte moaște ale sfinților din toată lumea, a anunţat Episcopia Ungheni și Nisporeni.

Avionul a înconjurat Republica Moldova pe hotarele ei. Pe parcursul zborului, Preasfințitul Petru a rostit rugăciuni, acatiste ale Maicii Domnului și ale sfinților, pentru ca "oamenii să capete tămăduire, iertare de păcate, ferire de boală și întărire în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19".

Icoana cu chipul Maicii Domnului "Kasperscaia" este o icoană veche de peste 200 de ani, cu care s-a înconjurat orașul Odessa în timpul războiului.

Bilanţul îmbolnăvirilor cu COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 505 persoane şi s-au înregistrat şase decese.

Alţi patru oameni au murit din cauza infectării cu coronavirus în România. Bilanţul a ajuns la 122 morţi


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avion coronavirus Covid-19 Episcopul de Ungheni şi Nisporeni preot Republica Moldova
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H