Decorațiuni de Crăciun în formă de lenjerie intimă într-o localitate din Dolj: ”Bine că sunt de damă”

Autoritățile din localitatea Podari, situată la câțiva kilometri de Craiova, au montat în acest an decorațiuni de Crăciun care se aseamănă cu lenjeria intimă.

27 nov. 2020, 19:13
Decorațiuni de Crăciun în formă de lenjerie intimă într-o localitate din Dolj: ”Bine că sunt de damă”

Decorațiuni de Crăciun în formă de lenjerie intimă au fost montate într-o localitate situată la 10 kilometri de Craiova. Edilul comunei susține că decorațiunile sunt achiziționate de trei ani, iar până acum nu au atras atenția cetățenilor. Localnicii consideră că acest lucru nu s-a întâmplat pentru că acestea au fost montate diferit.

Citește și: Alertă în România! Există pe piaţă dezinfectanţi periculoşi: pot provoca orbirea sau chiar decesul!

Primarul comunei Podari susține că, în viziunea sa, decorațiunile montate în acest an se aseamănă cu o perdea. Edilul a făcut și o glumă susținând că este bine că localnicii susțin că decorațiunile seamănă cu lenjeria intimă de damă deoarece primăria susține familia tradițională.

”Oamenii din Podari spun că le plac decoraţiunile, nu am avut reclamaţii. Fiecare îşi imaginează ce vrea. Eu le văd ca pe o perdea. Am doi copii şi când dau perdeaua la o parte, şi fata, şi băiatul, exact forma asta o ia. Dacă unii îşi imaginează că sunt chiloţi, ce să zic? E bine că sunt de damă, nu de bărbat. Lăsam loc de interpretări dacă erau de bărbaţi şi noi susţinem familia tradiţională”, a explicat amuzat Aurel Gheorghiţă, primarul comunei Podari.

Decorațiuni de Crăciun în formă de lenjerie intimă . Tinerii din localitate se amuză și și-au făcut deja planuri, doresc să se fotografieze cu decorațiunile și consideră că ar fi fost mult mai atrăgătoare dacă ar fi fost roșii, conform adevărul.ro.

„Sunt haioase, abia aşteptăm să ne facem selfie. Era bine să fie colorate, roşii în special. Poate le vopsesc anul viitor”, au declarat mai mulţi tineri din localitate.

Citește și: Povestea emoţionantă a familiei lui Gică! Bărbatul cu 9 copii care a locuit 18 ani în Delta Văcăreşti, într-o cocioabă improvizată

Primarul comunei Podari spune că nu ştie exact cât au costat instalaţiile de Crăciun, dar s-a gândit să le monteze pentru ca oamenii să se poată bucura anul acesta măcar de luminiţele multicolore.


loading...