Decoraţiuni interioare: Cum să-ţi rearanjezi camera în doar câţiva paşi simpli

Simţi că în casă ta e nevoie de puţină schimbare, însă nu îţi permiţi o cheltuială mare pentru decoraţiuni interioare? Aceste sfaturi sunt pentru tine. Sunt uşor de pus în practică şi nu te va costa o avere să dai un aer nou şi proaspăt locuinţei tale.

RomaniaTV.net
24 sept. 2013, 07:13
Decoraţiuni interioare: Cum să-ţi rearanjezi camera în doar câţiva paşi simpli

1. Vopseste masa in doua culori

Vechea masa din sufragerie o poti vopsi in doua culori, astfel incat sa se integreze perfect in restul incaperii. Poti opta pentru alb si culoarea naturala a lemnului pentru o casa cu aer rustic. Poti opta pentru culori mai inchise de negru, bleumarin sau verde padurar pentru un look antic, sau pentru culori tari puternice, pentru un aer vesel al casei.

2. Schimba abajurul

Nu trebuie sa cumperi o lampa/veioza/lustra noua. Schimba abajurul. Cumpara altul sau roteste-le cu cele din alte camera. In acest fel, se va crea senzatia de nou.
 
3. Accesorii

Daca nu-ti mai place cum arata fotoliile si canapeaua, insa nici n-ai avea cum sa le inlocuiesti, poti schimba husele sau poti adauga perne sau orice alte accesorii care sa nu te coste o avere, dar care sa dea un aer modern incaperii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.