Decrete de decorare semnate, luni, de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat, luni, mai multe decrete de decorare, potrivit unui anunţ făcut de Administraţia Prezidenţială. Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Apărării Naționale, Mihnea Ioan Motoc.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 14:17
Decrete de decorare semnate, luni, de preşedintele Klaus Iohannis

În semn de înaltă apreciere pentru dăruirea, curajul și înaltul profesionalism manifestate pe timpul participării cu succes la misiunile încredințate României în Teatrul de Operații din Afganistan, în timpul cărora a fost rănit, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, de război, domnului maior Popa Ș. Mircea-Ștefan„, potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale.

Totodată, în semn de apreciere pentru profesionalismul și curajul dovedite pe timpul participării cu succes la misiunile încredințate României în Teatrul de Operații din Afganistan, Klaus Iohannis a conferit medalia „Bărbăție și Credință” clasa a II-a, cu însemn pentru militari, de război, sergentului major Mihăilă M. Ioan şi medalia „Bărbăție și Credință” clasa a III-a, cu însemn pentru militari, de război domnului plutonier Negară M. Ionuț, sergentului major Chicoș D. Lucian-Andrei, sergentului major Nechita N. Eduard, caporalului clasa a III-a Dulcinate C. Marius și caporalului clasa a III-a Onofrei D. Neculai.

Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Apărării Naționale, Mihnea Ioan Motoc.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis a rechemat alţi şase ambasadori