Dedeman anunţă noi oferte. Românii se vor bate pe aceste trei produse cu preţuri sub 150 de lei

Dedeman scoate la vânzare produse din categoria smart home cu prețuri mai mult decât accesibile. Va fi bătaie pe cel puţin trei gadgeturi din oferta actuală.

14 sept. 2022, 10:19
Dedeman anunţă noi oferte. Românii se vor bate pe aceste trei produse cu preţuri sub 150 de lei

Oferte Dedeman. Retailerul pune în vânzare trei gadgeturi ultra-performante la preţuri fără concurenţă. Este vorba despre un bec cu led care include boxă Bluetooth, o bandă inteligentă LED şi o priză cu contor. Despre funcţiile fiecăruia, în rândurile de mai jos.

Noi oferte fără concurenţă la Dedeman

Becul inteligent LED RGB marca Hoff include boxă Bluetooth cu putere de 3  şi poate fi achiziţionat la doar 74,90 lei. Dispozitivul poate fi controlat din telecomandă sau prin intermediul aplicației dedicate Magic LED. Aceasta permite schimbarea culorii LED-urilor, setarea intensității luminoase sau controlul muzicii. De asemenea, luminile pot fi setate în așa fel încât să se schimbe în funcție de melodia rulată. Becul are soclu E27, iar intensitatea maximă a fluxului luminos este de 360 de lumeni.

Citeste si Ryanair profită de zborurile anulate de Blue Air. Ce oferte a lansat pe piaţă

Banda inteligentă LED marca Ledvance are 2 m lungime, putere de 8,5 W și poate afișa lumină rece sau caldă (2.700 K – 6.500 K). Luminozitatea maximă oferită este de 550 de lumeni. Dispozitivul poate fi montat în spatele televizoarele sau pe birouri de gaming. Poate fi controlat prin intermediul aplicației Ledvance Smart+ WiFi și oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa. Produsul costă 139 de lei.

Priza inteligentă PNI-WP800, cu contor, poate fi achiziționată la 59,90 lei. Dispozitivul este compatibil cu aplicația Tuya Smart și include o priză care poate suporta o sarcină maximă de 3.680 W. În cazul unei pene de curent, setările programabile se păstrează, potrivit go4it.ro

Citeste si Prețurile apartamentelor din țară au scăzut. Care sunt orașele unde pot găsi românii cele mai bune oferte