Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Dedeman a anunțat că face angajări în mai multe magazine din țară, iar salariile sunt atractive și diferă de la un post la altul, dar și de vechimea de muncă.

28 feb. 2023, 22:03
Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Salariul unui angajat Dedeman poate fi unul destul de mare, având în vedere că angajații pot primi lunar bonusuri și tichete de masă.

Cunoscutul magazin de constructii și amenajari interioare are nevoie de forță de muncă în această perioadă în câteva orașe din țară și are o mulțime de posturi.

Citiți și: Frații Pavăl pregătesc o nouă lovitură! Proprietarii Dedeman vor achiziționa o fabrică de cărămizi în 2023 

În afară de angjații cu funcții de conducere, cel mai bine plătiți sunt vânzătorii și consultanții de vânzări. Acești salariați, cu tot cu bonusuri, ajung să câștige chiar și 5.000 de lei net pe lună.

Care sunt posturile cu locurile de muncă disponibile la Dedeman

-casier
-consultant de vânzări
-agent de securitate incinte
-stivuitorist
-dispecer în magazin
-recepționer marfă
-referent livrări

Cât salariu are un angajat Dedeman care lucrează full-time

Conform informațiilor de pe siteul undelucram.ro, oferite de foști și actuali angajați ai magazinului de bricolaj, un consultant de vânzări angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.120 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă de 330 de lei lunar și alte bonusuri în valoare de 1.400 de lei pe an, potrivit playtech.ro

În schimb, un vânzător angajat full time într-un magazin Dedeman din Galați, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga la nivelul lunii aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Cât câștigă un vânzător Dedeman în Pitești

Un vânzător Dedeman angajat full time în Pitești, având o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună, plus alte bonusuri de până la 4.400 de lei pe an.

Spre exemplu, un consultant angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 10 ani, avea în martie 2019 un salariu lunar net de 2.400 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună, plus alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Salariile recepționerilor erau ceva mai mici și ajungeau în 2019 până la 2.600 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună. De asemenea, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de trei ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.958 de lei.

Citiți și: Afaceriștii români se ridică: Dorinel Umbrărescu și Frații Dedeman au depășit antreprenorii străini din regiune