Deea Codrea este însărcinată. Anunţul făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil!

Deea Codrea este însărcinată. Anunţul a fost făcut chiar de fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, printr-un mesaj emoţionant pe Instagram. Chiar dacă este extrem de rezervată când vine vorba despre viața personală, a povestit în cel mai mic detaliu trăirile care o încearcă acum.

17 mai 2021, 17:40
Deea Codrea este însărcinată. Anunţul făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil!
Deea Codrea este însărcinată

Deea Codrea este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru prima dată și deși nu se cunosc prea multe detalii despre partenerul său, trăiește cea mai frumoasă perioadă, potrivit mesajului postat pe Internet.

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu este castigatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!” 2020. Theo Rose a pierdut

Deea Codrea este însărcinată

S-a întâmplat să mi se întâmple. Fără să caut, fără să strig, fără să alerg, fără să fie nevoie măcar să mă întreb. S-a întâmplat să apari și să apară. Să simțim. Să fim… poate că nici tu, nici eu nu speram, nu bănuiam.

Din doi ne-am născut noi, așa e dragostea, se întâmplă, pur și simplu. În sfârșit, acasă. Bun venit acasă, suflețel. Vorbim de tine încă de când am început să vorbim de noi.‘ a scris fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, pe rețelele de socializare.

Viitoarea mămică a fost căsătorită timp de doi ani. Pe când avea doar 17 ani, Deea Codrea l-a cunoscut pe bărbatul care urma să îi devină soț. În anul 2014, cei doi au spus cel mai hotărât „Da!’, de până atunci, în fața ofițerului de la starea civilă și au devenit astfel soț și soție.

După doi ani de căsnicie și opt ani de relație, cei doi au decis să divorțeze și au rămas în relații bune, întrucât au o afecere împreună.