Deea Maxer este în culmea fericirii! A postat imaginea care a emoționat pe toată lumea: „Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”

Deea Maxer a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, care a emoționat pe toată lumea. Fosta soție a lui Dinu Maxer radiază de fericire și le-a arătat fanilor care este motivul fericirii ei.

07 iun. 2023, 11:08
Deea Maxer este în culmea fericirii! A postat imaginea care a emoționat pe toată lumea: „Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”
Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie

Deea Maxer nu ține cont deloc de gura lumii atunci când la mijloc este vorba de fericirea sa și a copiilor săi. Fosta soție a lui Dinu trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Robert Drilea, cu care petrece foarte mult timp și din pricina căruia a fost chiar acuzată de fani că a uitat să ofere atenție și copiilor.

Deea nu bagă în seamă răutățile și nici comentariile răutăcioase, continuând să își trăiască viața după bunul plac. După ce câteva zile nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei, a venit momentul ca ieri să petreacă împreună timp de calitate în parc, la joacă.

Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”
Deea Maxer a ieșit ieri cu cei doi copii ai săi în parc, la distracție. Fosta lui Dinu a postat în mediul online mai multe imagini cu cei mici, iar pe fundal a atașat o melodie foarte emoționantă prin care a dat de înțeles că se simte cu adevărat binecuvântată că este mama a doi copii minunați, respectiv piesa lui Feli, „Două inimi”.

„Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna,

Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți,

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”, sunt versurile care rulează pe fundalul imaginii postată în mediul online de Deea Maxer.

Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Perioada divorțului de Dinu Maxer a venit la pachet cu o încărcătură emoțională dificil de gestionat pentru Deea Maxer. Atunci când era cu moralul la pământ, o singură persoană a fost lângă ea pentru a-i alina durerea și pentru a o asculta. Este vorba de buna sa prietenă pe nume Ioana. Cu ocazia zilei sale de naștere, Deea a scris un mesaj emoționant pentru cea care i-a fosta alături în cele mai grele momente.

„Când nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Deea Maxer a fost foarte rezervată în ceea ce privește divorțul de Dinu Maxer. În timp ce fostul ei partener a făcut diferite afirmați despre cele întâmplate, aceasta a preferat să nu facă acest lucru și doar să posteze mesaje cu subînțeles, în mediul online.

Cu toate că nu și-a strigat durerea, nici pentru ea se pare că nu a fost deloc ușor, mai ales din cauza faptului că divorțul a venit după aproximativ două decenii de relație. În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a mărturisit că mereu i-a fost aproape Ioana, buna ei prietenă, care nu a lăsat-o niciodată la greu.

„Când  nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a fost mesajul postat de artistă.