Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

Deea Maxer a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre persoana care i-a fost alături și a consolat-o, chiar și atunci când era căsătorită cu Dinu Maxer. Iată despre cine este vorba.

06 iun. 2023, 11:17
Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”
Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

Deea Maxer a avut parte de o perioadă extrem de dificilă, marcată de divorțul de Dinu Maxer, care i-a afectat pe amândoi în egală măsură. Acum, vedeta a reușit să treacă pestre suferința divorțului și să își găsească fericirea în brațele altui bărbat. Deea este recunoscătoare pentru faptul că a reușit, în sfârșit, să aibă o relație care să o bucure și care să îi aducă fericire.

Citește și: Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici. Ce mesaj a postat pe reţelele sociale

Aceasta este transparentă, ca de obicei, atunci când vorbim de relația pe care o are cu comunitatea pe care și-a format-o pe rețelele de socializare. Aceasta nu se ferește să împărtășească momentele din viața ei și gândurile care îi mai trec în minte. Recent, aceasta a împărtășit cine a fost persoana care i-a fost alături în cele mai negre clipe din viața ei, în special în ultima perioadă.

Deea Maxer este o persoană extrem de transparentă și afirmă deschis că a trecut prin clipe extrem de dificile. Acum lucrurile s-au mai schimbat, dat fiind că vedeta a reușit să își găsească fericirea alături de un bărbat care o face fericită. Ea a făcut o postare în mediul online în care le-a prezentat internauților persoana care a fost lângă ea la bine și la rău. Este vorba de bună prietenă a acesteia, a cărei zi de naștere a fost. Deea Maxer a profitat de această ocazie pentru a-i mulțumi pentru tot ajutorul oferit.

„Când nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ.

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii…Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

Bruneta a mărturisit că nu regretă decizia de a pune punct căsniciei cu Dinu Maxer, ba mai mult, este convinsă că așa va fi mai bine pentru amândoi.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic…
A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia.

Citește și: Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance