Deea Maxer, în culmea fericirii, la șase luni de la divorț. Fosta soție a lui Dinu Maxer a făcut anunțul neașteptat: „M-am trezit cu o veste frumoasă”

Lucrurile din ce în ce mai bine pentru Deea Maxer, la mai bine de șase luni de la divorțul de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer.

04 oct. 2023, 23:09
Deea Maxer, în culmea fericirii, la șase luni de la divorț. Fosta soție a lui Dinu Maxer a făcut anunțul neașteptat: „M-am trezit cu o veste frumoasă”
Deea Maxer a făcut anunțul mult așteptat

Deea Maxer se bucură din plim de schimbările apărute în viața ei după separarea definitivă de Dinu Maxer. Vedeta și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Robert, la scurt timp de la divorț. Aceasta a reușit să treacă definitiv peste despărțirea de tatăl copiilor ei și s-a implicat în mai multe proiecte, de ale căror rezultate bune se bucură acum.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță luxoasă în locul unde Dinu a dus-o pe noua lui iubită: „Senzații extreme”

Bruneta a mărturist că a primit o veste foarte bună legată de afacerea internațională cu produse de înfrumusețare în care este implicată.

„M-am trezit și m-am trezit cu o veste atât de frumoasă, s-a postat topul directorilor și am observat că eu și echipa mea suntem pe locul 28 pe țară. Vă mulțumesc tuturor clientelor și comunității mele de aici. Este rezultatul lunii septembrie și visăm la un loc mult mai fruntaș de atât pentru că suntem niște luptătoare”, a dezvăluit Deea Maxer, pe Instagram.

Citește și: Deea Maxer, o nouă lovitură pentru Dinu Maxer. Vedeta e pregătită să-l facă tată pe noul iubit

Vedeta mărturisea că face bani frumoși de când lucrează la această companie. Anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, bruneta a câștigat în jur de 3.000 de euro. Odată cu trecerea timpului, dansatoarea a căpătat experiență și a atras mai mulți clienți, așa că veniturile sale au început să fie din ce în ce mai mari.

„(…) În luna decembrie, în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile. Nu trebuie să fii persoană publică să faci această activitate, de aceea le invit pe doamnele, fetele din toată țara, care vor să câștige un venit suplimentar din acest domeniul de frumusețe, cosmetice, oricine poate să facă asta, sunt fete în echipa mea care deja își iau primele salarii la nivel de sute și mii de euro”, spunea Deea Maxer, pentru Click.


Calendar 2024
Calendar 2024