Deea Maxer, înșelată de Robert Drilea? Mesajele controversate ce anunță probleme în Paradis: „Un distrus plictisit”

Deea Maxer a postat în ultimul timp pe pagina sa de Instagram mai multe mesaje ciudate care au atras atenția internauților privind anumite probleme între artistă și iubitul său. Mai mult, unii au tras deja concluzia că cei doi ar fi pe cale să se despartă.

23 ian. 2024, 15:29
Deea Maxer, înșelată de Robert Drilea? Mesajele controversate ce anunță probleme în Paradis: „Un distrus plictisit”
Deea Maxer, înșelată de Robert Drilea? Mesajele controversate ce anunță probleme în Paradis: „Un distrus plictisit”

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de mai bine de șase luni. Pare că relația lor este una cu un viitor frumos, însă ultimele mesaje postate pe internet dau de înțeles că ceva nu este în regulă între ei.

Citește și: Deea Maxer: „Aș vrea să-mi fac cu tine păcate!”. Artistei nu i-a mai păsat de părerile celorlați și a publicat ceea ce simte

Deea Maxer, probleme în Paradis cu Robert Drilea

După ce a sugerat de mai multe ori că a fost dezamăgită în viața personală, Deea Maxer a surprins cu un mesaj neașteptat în mediul online, semnalând posibila infidelitate a iubitului său cu care părea că este mai mult decât împlinită.

Deea Maxer a abordat subiectul bărbaților care, în ciuda relației în care se află, își înșală partenera prin trimiterea de mesaje altor femei, căutând în același timp atenția acestora. Mesajul reprezintă o continuare a semnalelor anterioare ale fostei soții a lui Dinu, care sugerează că a fost trădată și mințită în viața sa personală. Cu toate acestea, ea a decis să nu spună adevărul despre acele postări.

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul”, „Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă». Bă, băieți, dacă tot aveți boașe să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adios, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți”, au fost mesajele pe care Deea Maxer le-a postat în mediul online.

În timpul unei emisiuni TV, fosta soție a lui Dinu Maxer a admis că este geloasă, însă acest sentiment este motivat doar de iubirea intensă pe care o simte pentru Robert. Totuși, ea recunoaște că, în acel moment, era curtat de multe femei. Și în timp ce Deea vrea să treacă la pasul următor în relația sa, Robert este mai reticent, preferând să păstreze discreția în ceea ce privește viața de cuplu.

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, d-apăi… Nivelul meu de gelozie e la maxim, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare”,  a declarat Deea.

Citește și: Cu ce a plecat Deea Maxer din fostul cămin conjugal. Ce decizie a luat artista, după divorțul de Dinu Maxer