Deea Maxer, mai activă ca niciodată pe rețelele sociale. Ce spune fosta lui Dinu Maxer despre drumul către succes: „Niciodată nu am visat”

După divorțul survenit în urma unei relații de aproape două decenii, Deea Maxer a devenit mai activă pe rețelele sociale. Ce spune vedeta despre succesul său.

31 mart. 2023, 11:35
Deea Maxer, mai activă ca niciodată pe rețelele sociale. Ce spune fosta lui Dinu Maxer despre drumul către succes: „Niciodată nu am visat”

Deea și Dinu Maxer au decis să pună punct unei frumoase relații care dura de 18 ani. Cei doi au mărturisit printr-o postare de pe rețelel de socializare că sunt recunoscători pentru toate clipele petrecute împreună, dar au ajuns la concluzia că le va fi mai bine dacă merg pe drumuri separate.

Dinu Maxer pare să fie destul de rezervat și nu se afișează foarte mult în mediul online, însă Deea îi ține la curent pe fanii săi cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing? „Mai ies și ei din anonimat în felul acesta”

Deea Maxer și drumul către succes

Deea a dat de înțeles, prin intermediul unei postări, că nimic nu o poate opri din a-și atinge obiectivele. Aceasta a pubicat pe InstaStories o fotografie pe care a scris un celebru citat. Pe fundalul imaginii, fosta soție a lui Dinu Maxer a pus și melodia „Unstoppable”, de la Sia.

„Niciodată nu am visat la succes, am lucrat pentru el”, a scris Deea Maxer în descrierea fotografiei.

Mesajul ei vine la o zi după ce Dinu a lăsat de înțeles, în cadrul unui interviu, că pe lângă neînțelegerile din viața de cuplu, mama copiilor săi nu ar fi fost mulțumită de banii câștigați.

Citește și: Deea Maxer, SMS pentru Cristi Brancu în timp ce Dinu Maxer vorbea despre divorţul lor

„Cerințele ei erau cele care se lăsau cu frustrări, de exemplu, faptul că eu nu îmi mai doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Eu am avut foarte multe proiecte, din păcate, ratate, care nu s-au legat, care nu s-au concretizat, să zicem așa. Asta să zicem că ar fi o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și oarecum ce am simțit eu cumva e că mă lasă în urmă, cred. Asta este percepția mea”, a spus el, în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro.