Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing? „Mai ies și ei din anonimat în felul acesta”

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing? Vestea că cei doi se despart după 18 ani de relație și 14 de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe apropiații lor, care nici nu bănuiau că aveau probleme în relație.

31 mart. 2023, 10:08
Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing? „Mai ies și ei din anonimat în felul acesta”
Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing?

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing? Dacă mai multe vedete din showbiz, care le cunosc povestea de dragoste, și-au exprimat părerile de rău vizavi de vestea tristă, mai mulți prieteni virtuali nu cred în anunțul lor de despărțire și susțin că totul este făcut ca să „mai iasă din anonimat”.

Citește și: Citește și: El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Ce spune Dinu Maxer despre medicul estetician

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, o strategie de marketing?

Internauții au refuzat să creadă că povestea de iubire dintre Deea și Dinu chiar a ajuns la final, așa că mulți dintre ei au primit totul ca pe o glumă sau chiar ca pe o strategie de marketing de care s-ar putea folosi pentru promovarea trupei AXXA.

De-a lungul timpului, vedetele au mai apelat la diferite scandaluri și strategii prin care să își crească vizibilitatea. Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a ținut prima pagina a tabloidelor din România în ultimele zile așa că inevitabil a apărut în rândul fanilor și această întrebare.

Asta-i o chestie de Market! Așa se întâmplă cu artiștii? Când vor puțină atenție din partea tabloidelor bagă scuza unei neînțelegeri sau a unui divorț. Țin să cred că asta ar fi doar o strategie de Marketing și Publicitate/ Minciuni! Mai ies și ei din anonimat în felul acesta/ După ceva timp, vor anunța că s-au răzgândit și au rămas împreună/ E o modă la vedete, divorț și hop apare o domnișoară cu buze mari și implanturi, apoi un bebeluș și declară că e fericit„, sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe rețelele sociale.

Dinu Maxer, primele declarații despre divorț

Cei doi artiști au decis să se separe definitiv, iar Dinu Maxer a fost cel care a vorbit public despre motivele divorțului. „Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(…)  La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur.

Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva.

Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu(…) Noi vom rămâne împreună toată viață,noi vorm rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună.

 Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Adreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic„, a spus Dinu Maxer, în timpul unei intervenții TV.