Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat, după pronunțarea divorțului de Dinu Maxer

Deea Maxer a postat o imagine de la o întâlnire cu un alt bărbat. Fanii au crezut că este noul ei partener și cel care a făcut-o să-l uite pe Dinu Maxer.

09 apr. 2023, 15:26
Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat, după pronunțarea divorțului de Dinu Maxer
Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat

Ieri, Deea Maxer a postat o fotografie de la întâlnirea cu un alt bărbat. Fanii ei au crezut că deja a uitat de Dinu Maxer și că individul este noul ei iubit. Se pare că adevărul este cu totul altul.

Deea le-a arătat fanilor din mediul online că a ieșit cu un bărbat pe care îl cheamă Cristian Bucă, deoarece a fost ziua lui de naștere. Vedeta a postat și următorul mesaj: „La mulți ani, dragule drag!”

Citește și: De ce au ales să divorțeze, de fapt, Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu aruncă bomba: „Mi-a zis așa…”

Chiar dacă fanii au crezut că bruneta și-a găsit deja pe altcineva, lucrurile nu stau deloc așa. Cristian Bucă este un bun prieten de-al vedetei și este un cunoscut make-up artist din România.

Dinu și Deea Maxer au divorțat

Bruneta este cea care a anunțat că decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici.

Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

Citește și: Dinu Maxer le-a transmis un mesaj public părinților Deei, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului. Nimeni nu se aștepta la asta

Deea Maxer a fost cea care a părăsit domiciliul conjugal, i-a spus soţului ei că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Artistul nu a acceptat despărţirea şi ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat.