Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț. Imaginile care i-au emoționat pe fani

Deea și Dinu Maxer și-au spus adio după 18 ani de relație. Cei doi au divorțat la notar și apoi au făcut și anunțul despărțirii. Cuplul și-a împărțit și copiii. Fetița a rămas la Deea, în timp ce băiatul lor va locui cu Dinu.

02 apr. 2023, 12:19
Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț. Imaginile care i-au emoționat pe fani

Deși s-au despărțit în acte, Deea și Dinu Maxer rămân părinți devotați celor doi copii ai lor. După divorț, cei doi au decis să aibă tutelă comună și ca Deea să locuiască la aceeași scară, același bloc. Ea și-a cumpărat un alt apartament la etajul 5, acolo unde în prezent locuiește cu fetița sa. Dinu Maxer locuiește trei etaje mai jos alături de băiețelul lor.

Citește și: Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat? Artistul a dat tot din casă: „Aseară m-a chemat la ea acasă”

Deși locuiesc separat, cei doi copii s-au reunit seara trecută în locuința mamei lor. Fosta soție a lui Dinu Maxer a imortalizat momentul în care cei doi copii ai ei se jucau pe covor și a postat imaginea pe rețele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

Citește și: Deea Maxer, mai activă ca niciodată pe rețelele sociale. Ce spune fosta lui Dinu Maxer despre drumul către succes: „Niciodată nu am visat”

”Iubiții mei”, a scris Deaa Maxer pe fotografia postată pe Instagram în care apăreau cei doi copiii ai ei întins îmbrățișați pe covor în living.

Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț. Imaginile care i-au emoționat pe fani

În urmă cu patru zile, Deea și Dinu Maxer anunțau că au divorțat.

”Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer !

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri.

Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim , Deea si Dinu Maxer”