Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance

Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru ca Deea Maxer să își refacă viața, după divorțul de Dinu Maxer. Cu toate că păreau un cuplu extrem de sudat, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. În prezent, fiecare încearcă să găsească persoanea potrivită cu care să își refacă viața.

09 mai 2023, 16:33
Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat showbiz-ul românesc, dar acum a trecut deja ceva vreme, iar fiecare dintre ei pare să își vadă de viața lui. Deea Maxer a început deja o altă relație, pe care și-a asumat-o și public. Aceasta și-a deschis inima în fața lui Robert, un bărbat mai tânăr decât ea cu trei ani. Vedeta a fost cât se poate de transparentă și față de fiica ei, care a avut deja ocazia să îl cunoască pe noul iubit al mamei sale.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”

După ce a semnat actele de divorț, Deea Maxer s-a putut considera femeie singură, însă nu a vrut să aibă această „titulatură” pentru prea multă vreme. Momentan nu există prea multe informații despre relația celor doi, fiind încă foarte la început. Totuși, știm despre Robert că este specialist în vânzări și achiziții auto și, de asemenea, este pasionat de motociclete.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer, pentru cancan.ro.

Aceasta și-a asumat noua relație cu Robert la nici două luni de la semnarea actelor de divorț. Mai mult de atât, dansatoarea de belly dance pare că are foarte mare încredere în această relație, din moment ce și fiica sa l-a cunoscut deja pe noul partener al mamei sale. După divorț, Deea și Dinu Maxer au decis să locuiască în același bloc însă la etaje diferite. Fiul lor locuiește în apartament cu tatăl său, în timp ce fetița locuiește cu Deea. Dinu a încercat la rândul să își refacă viața alături de o femeie pe nume Ada, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit și s-au despărțit recent.

Cu cine locuiește acum Deea Maxer

Mama dansatoarei a decis să vină și să locuiască alături de fiica ei, imediat după divorțul de Dinu Maxer. Artista a mărturisit că are nevoie de o mână de ajutor, mai ales din cauza programului care este extrem de încărcat. Aceasta i-a cerut ajutorul mamei sale, care a venit numaidecât pentru a o susține.

„În acest moment mă aflu într-un turneu național de beauty, în mai multe orașe din țară. Am consultanță în mai multe orașe. Acum sunt în Târgu Jiu, mâine voi ajunge la Timișoara. Vizez mai multe orașe, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brăila.

Mă întorc peste patru zile. Plec o dată pe lună. Părinții mei s-au mutat la mine, mama se ocupă de fetiță, o duce la grădiniță’, a declarat Deea Maxer.

Citește și: Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”