Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au confirmat că sunt împreună. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au confirmat că sunt împreună. Cei doi au cunoscut fericirea unul în brațele celuilalt.

18 aug. 2023, 18:10
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au confirmat că sunt împreună. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Dinu Maxer a avut o relație de 18 ani cu Deea Maxer, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Deea și-a găsit fericirea rapid în brațele unui alt bărbat, după mai multe încercări eșuate.

Dinu Maxer și actrița Magdalena Chihaia au negat în repetate rânduri că ar forma o relație, însă acum au confirmat că există această poveste de dragoste care îi leagă. . Cei doi au fost aproape toată vara împreună în diferite locații, acolo unde s-au ocupat de diferite proiecte pe plan profesional și se pare că astfel s-a aprins și scânteia dintre ei.

Citește și Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Abia acum s-a aflat: „A căzut în fața mea”

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”, a spus Magda, potrivit click.

În trecut, Dinu Maxer spunea care sunt câteva calități pe care și-ar dori să le aibă femeia iubită. Și se pare că norocul i-a surâs, căci noua parteneră, dacă e să ne luăm după criteriile sale, deține cele mai importante calități de care artistul ține seama: este frumoasă și deșteaptă.

„Sunt cu ochii cât cepele. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic. După care, încerci să te convingi că e dublată de un intelect pe măsură. Apoi abia după aceea ai curajul să o inviți la o cafea. Dacă are doar fizic, pun punct. Eu nu caut aventuri”, a spus artistul.

Citește și Angela Similea, probleme financiare majore. Dată afară din casă, artista stă la mila prietenilor

Deea Maxer: Despărțirea de Dinu nu afectează în niciun fel copiii

Deea mai are din căsnicia cu Dinu Maxer un fiu pe nume Andreas, care a rămas în grija tatălui, și o fică pe nume Maysa, care a rămas cu ea. Multe persoane au spus că din cauza divorțului, Deea și Dinu Maxer și-au făcut copiii să sufere.

Vedeta a mărturisit că micuții nu sunt supărați din cauza divorțului, ba chiar s-ar fi apropiat foarte mult de Robert Drilea, noul ei partener.

„Despărțirea de Dinu nu afectează în niciun fel copiii. Cei mici sunt foarte bine în momentul de față. Maysa este în permanență în București. Are tot felul de activități la grădiniță și mă ocup atât eu, cât și părinții mei care sunt aici în București. Robert iubește foarte mult copiii, este înconjurat de copii.

Este familist. Îi iubește foarte mult pe Andreas și pe Maysa. Își petrece foarte mult timp cu Maysa, pentru că locuim ,oarecum, împreună. Locuim în două case, ori la mine, ori la el. Dacă Maysa este în permanență cu mine, este în permanență și cu Robert. S-au atașat unul de altul. Pentru mine contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii”, a mai spus Deea Maxer.