Cum au încercat Deea și Dinu Maxer să își salveze relația: „Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte”

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat showbiz-ul românesc, tocmai din cauza faptului că păreau unul dintre cele mai sudate cupluri. Dinu a mărturisit că până să ia această hotărâre, ei au încercat de mai multe ori să își salveze relația, însă orice tentativă a eșuat.

24 apr. 2023, 16:35
Cum au încercat Deea și Dinu Maxer să își salveze relația: „Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte”

Deea și Dinu Maxer au făcut eforturi pentru a-și salva căsnicia. Până să divorțeze, cei doi au încercat să găsească o cale prin care să repare lucrurile dintre ei. Totuși, cei doi nu au reușit să găsească o cale de mijloc, așa că după o relație de 18 ani, cei doi au divorțat. Dat fiind că au împreună un băiat și o fată, Andreas și Maysa, celebrul cuplu încearcă să rămână în relații decente, de dragul acestora. În cadrul unei emisiuni, Dinu Maxer a mărturistit care sunt lucrurile pe care le regretă după despărțirea de Deea Maxer.

Citește și: Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii

Deea și Dinu Maxer s-au cunoscut când aceasta avea 15 și s-au căsătorit imediat după ce artista a devenit majoră. Cei doi au format un cuplu timp de 18 ani și au împreună doi copii minunați. La trei săptămâni după ce au anunțat că divorțează, Dinu Maxer a mărturist că sunt anumite lucruri pe care le regretă vis a vis de modul în care s-a purtat cu Deea Maxer. Acesta este de părere că nu a fost suficient de romantic în relația cu fosta sa soție.

„Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodară acasă flori. Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care din discuții l-am simțit. Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat dar nu am mai reușit.”, a mai spus Dinu Maxer în emisiunea Xtra Night Show.

Deea și Dinu Maxer au făcut eforturi pentru a rămâne împreună

Dinu Maxer a povestit că a făcut eforturi pentru a-și salva relația cu Deea, chiar înainte de a divorța. Acesta a mărturisit că el și fost lui soție au avut două tentative de împăcare, dar din păcate nu au fost reușite, iar cei doi au admis că cel mai bine ar fi ca drumurile lor să se despartă aici.

„După ce ne-am separat, din cauză că lucrurile au intrat în normal, nu ne mai certam, au fost două încercări de împăcare și nu s-a reușit și în momentul ăla am realizat și eu, Deea realizase înainte că nu se mai poate face nimic. (…) Am încercat o discuție profesionistă fără niciun rezultat. Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte și ne reproșam că e prea puțin. Ne-am acordat mai mult timp unul altuia, gesturi de tandrețe, gesturi romantice, mese împreună, plecări, lucruri de genul ăsta”, a mai spus artistul.

Dinu Maxer a recunoscut că despărțirea de Deea Maxer l-a afectat profund. Mai mult de atât, acesta a admis că s-a confruntat cu depresia, dar că treptat a reușit să scape de ea și să meargă mai departe. Acesta a vorbit și despre modul în care va reacționa dacă o va vedea pe Deea la brațele altui bărbat. Dinu Maxer a mărturisit că nu va fi afectat de acest lucru, deoarece a reușit să treacă peste această despărțire.

„Din fericire, în acest moment nu zâmbesc fals, Am avut perioada mea de cred… depresie. Am trecut în perioada de accepatre, chair sunt super ok, chiar îmi trăiesc viața la un alt nivel.(…) Nu m-ar interesa. Asta este acceptarea. (…) Dacă nu ajungeam la această etapă de acceptare probabil ar fi fost o problemă.”,a povestit artistul.

Citește și: Anamaria Prodan se mărită cu Flavius Nedelea? Impresara a făcut dezvăluiri: „Am o credință habotnică în Dumnezeu!”