Defecte pe care bărbaţii le adoră la femei

Contrar aparenţelor, nu toţi bărbaţii caută perfecţiunea întruchipată, atunci când e vorba despre femei. Ba, mai mult decât atât, s-ar putea să iubească la o femeie exact ceea ce unii ar crede că ei n-ar suporta.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 13:46
Defecte pe care bărbaţii le adoră la femei

În ciuda tuturor revistelor care proclama sus si tare ca frumusetea nu inseamna altceva decat armonie si simetrie perfecta, un studiu realizat de yourtango.com printre cateva mii de barbati maturi (cu sau fara familii) releva faptul ca tocmai micile imperfectiuni determina adevarata frumusete a femeii.

Iata ce au punctat barbatii chestionati atunci cand au sustinut acest aspect:

1. Nas grecesc: asta inseamna ca profilul tau este regal si impunator. Si ne place asa cum e.

2. Fome rubensiene: daca esti femeie si ai facut macar o data sex cu un barbat, este imposibil sa nu fi observat cat de mult ne plac formele tale rubensiene, cat de mult adoram sa mangaiem exact locurile pe care tu te gandesti sa le ascunzi! Ei bine, n-o mai face!

3. Sani mici: nu spun ca barbatii nu suporta sanii mari. Dar asta nu inseamna ca nu ne plac si sanii mici. Sanii mici sunt adorabili fiindca arata senzational intr-un decolteu adanc; in plus, daca nu e prea frig, desigur, n-au nevoie de sutien.

4. Aspect neingrijit. Din nou, nu pot sa sustin ca nu ne plac femeile cu o manichiura impecabila si coafura proaspat aranajata. Insa marturisesc ca s-a intamplat sa ma aflu in preajma unor femei cu parul ciufulit si unghiile fara oja si… am fost surprins placut de felul in care m-am simtit. Nu intotdeauna farmecul unei femei tine doar de cum arata cand iese de la coafor. Fiecare femeie emana un „ceva” special pentru care poate fi atragatoare.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro