Del Piero face minuni: vocea lui a trezit o fetiţă din comă

Miracolul Alessandro del Piero. Atacantul lui Juventus face minuni: vocea lui a reuşit să trezească o fată de 12 ani din comă.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 12:27
Del Piero face minuni: vocea lui a trezit o fetiţă din comă

Fetiţa, fan înfocat Juventus şi al lui Alessandro del Piero, era în comă de două săptămâni iar medicii nu găseau niciun remediu pentru a o trezi.

Francesco, tatăl fetiţei, într-un gest disperat l-a rugat pe fotbalist să înregistreze un mesaj pentru fiica sa în speranţa că la auzul vocii eroului său Giada îşi va reveni.

Del Piero nu a stat mult pe gânduri şi a înregistrat un mesaj audio pentru Giada.

Bună Giada. Sunt Alessandro del Piero. Sper să îţi revii cât mai curând, să poţi veni la meciurile lui Juventus şi să facem cunoştinţă„, a fost mesjul lui Del Piero.

Părinţii fetiţei i-au tot pus mesajul din partea jucătorului şi în ziua următoare rezultatul s-a văzut. Giada şi-a revenit complet din comă spre uimirea medicilor spitalului din Crotone care nu aveau o explicaţie pentru miracolul care tocmai s-a produs.

Giada a părăsit deja spitalul din Crotone, dar este încă în recuperare şi abia aşteaptă să poată merge la meciurile lui Juventus pentru a-l cunoaşte pe Del Piero.