Delegaţia AUR i-a adus un cadou lui Klaus Iohannis la consultări. George Simion: A fost un semnal de alarmă!

Liderul AUR, George Simion, a anunţat luni, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, că i-a adus "un cadou" şefului statului. "A fost un semnal de alarmă cu privire la pădurile României", a explicat liderul AUR, în cadrul unei declaraţii susţinute pe trotuarul din faţa Palatului Cotroceni.

14 dec. 2020, 15:28
Delegaţia AUR i-a adus un cadou lui Klaus Iohannis la consultări. George Simion: A fost un semnal de alarmă!

Delegaţia AUR (Alianţa România Unită) prezentă la consultările de la Cotroceni i-a făcut un „cadou” preşedintelui Klaus Iohannis.

„Am venit chiar cu un cadou. I-am înmânat preşedintelui Iohannis o hartă a României Mari de la Nistru până la Tisa, o hartă a vegetaţiei României din perioada României Mari. A fost un semnal de alarmă cu privire la pădurile României”, a declarat George Simion, la ieşirea de la consultări.

Citeşte şi: Avocata Diana Şoşoacă, circ la Cotroceni. Şi-a pus masca incorect doar pe gură

Întrebat de ce nu poartă mască, delegatul AUR George Simion a răspuns: „Pentru că aţi venit dvs să-mi luaţi interviuri. După ce termin aceste interviuri îmi pun masca.”

Delegația AUR a ajuns la Palatul Cotroceni pentru consultările cu președintele Klaus Iohannis după ora 14. După ce a întârziat la Palatul Cotroceni, aproximativ 10 minute, alături de ceilalți membri ai delegației, avocata Diana Șoșoacă a apărut cu masca de protecție doar la nivelul gurii.

„Aveţi o problemă cu masca asta… e o mare problemă pentru că se încalcă drepturi şi libertăţi ale unor oameni care, efectiv, sunt exceptaţi de la purtatul măştii. Şi în condiţiile în care peste 85% din măşti sunt neconforme e o mare problemă”, a spus Diana Şoşoacă după consultări, întrebată fiind de ce nu a purtat corect masca.

Citeşte şi: George Simion, discurs halucinant după consultările de la Cotroceni: Liderul AUR a vorbit în versuri şi a atacat PSD

Despre întârzierea la consultări, Diana Şoşoacă a spus că „ne-am plimbat, a fost o plimbare de relaxare înainte de a intra la consultări, oricum sunt protocolare, am respectat protocolul”

Despre faptul că nu a purtat corect masca, senatorul AUR ales Diana Şoşoacă a spus că „mi-au cerut sa pun masca, am aratat ca am un adeverinţă medicală care atestă că am probleme medicale, m-au rugat sa-mi pun totuşi masca macar pe gură, am pus-o. La finalul întâlnirii cu preşedintele mi-am dat-o jos”.