George Simion, discurs halucinant după consultările de la Cotroceni: Liderul AUR a vorbit în versuri şi a atacat PSD

George Simion a ţinut prima declaraţie după consultările de la Cotroceni. Din delegaţia AUR fac parte George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

14 dec. 2020, 14:43
George Simion, discurs halucinant după consultările de la Cotroceni: Liderul AUR a vorbit în versuri şi a atacat PSD

George Simion, discurs halucinant după consultările de la Cotroceni. Liderul AUR a declarat că propunerea partidului pentru funcţia de premier este Călin Georgescu.

George Simion, discurs halucinant după consultările de la Cotroceni: Liderul AUR a vorbit în versuri şi a atacat PSD

„Cum să vă spun eu, cred că cel mai bine a descris Octavian Goga într-o poezie. Doar-abia o clipă le-a ţinut divanul/N-a fost grai de cronici grai de pârcălab; Cu mândria-i rece mut sta suveranul/Şi-a-nţeles degrabă Neagoe, sărmanul/C-a pierdut domnia neamul Basarab. Propunerea AUR pentru funcţia de premier, am hotărât noi să îl propunem pe Călin Georgescu. Aş vrea să mă adresez alegătorilor PSD, dacă sunt mulţumiţi de alegerea lui Alexandru Rafila, care ne-a închis în case, cu Călin Georgescu.

Singura noasrtă dolenaţă e ca Florian Colceag să ajungă ministru al Educaţiei. Noi am încuracat multe socoteli. Noi spunem că trebuie lăsată deoparte bătaia pe ciolan.

Cu Marcel Ciolacu am discutat la telefon, la fel şi cu PNL. Se pare că acum au amnezie. Dialogăm cu toată lumea. Ne-am întâlnit cu Vasile Dâncu. M-au contactat oameni şi din stânga şi din dreapta. Noi nu vom lua parte la nicio parte pentru guvernare.

I-am înmânat lui Iohannis o hartă a României Mari, de la Nistru la Tisa, o hartă a vegetaţie a României mari, unde era foarte multă vegetaţie, erau foarte multe păduri.”, a spus Simion.

Întrebat pe cine ar susține în fruntea Camerei Deputaților, „Ludovic Orban, Dan Barna, Kelemen Hunor”, acesta a spus: Probabil, pe Kelemen Hunor!” „Glumim”, a spus imediat acesta. De altfel, AUR a catalogat drept „absurde” declarațiile lui Kelemen Hunor, „care consideră că AUR nu are ce căuta în Parlament”.

Delegația AUR a ajuns la Palatul Cotroceni pentru consultările cu președintele Klaus Iohannis. După ce a întârziat la Palatul Cotroceni, aproximativ 10 minute, alături de ceilalți membri ai delegației, avocata Șoșoacă a apărut cu masca de protecție doar la nivelul gurii.

Citeşte şi: Consultări la Cotroceni. Klaus Iohannis a discutat cu delegaţiile PSD, PNL şi USR PLUS. AUR a întârziat!
 


loading...