Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia stârnește din nou controverse cu privire la faptul că nu are copii. Artista nu s-a mai putut controla și i-a dat un răspuns cât se poate de acid unui fan, care o critica pentru faptul că nu a devenit mamă.

10 iul. 2023, 08:34
Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil
Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă și una dintre cele mai controversate. Aceasta este destul de directă și își exprimă opiniile fără prea multe menajamente. Cântăreața a stârnit din nou vâlvă, după ce un fan i-a scris un comentariu despre faptul că nu are copii. Artista i-a jurat iubire veșnică lui Răzvan Munteanu în urmă cu 11 ani, însă cei doi nu au devenit părinți. Acest lucru le-a dat fanilor ocazia să comenteze și să speculeze cu privire la care sunt motivele care stau la baza acestui fapt. Acum artista a dat o nouă replică pentru cârcotașii care au ceva de spus în acest sens.

Citește și: Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

Delia trăiește o poveste de dragoste, parcă desprinsă din basme, cu Răzvan Munteanu, cel lângă care își petrece fiecare zi din viața ei. Cei doi au reușit să construiască împreună un imperiu, iar în cei 11 ani de căsătorie dragostea nu a pălit deloc. Totuși, cei doi nu au devinit părinți, iar acest lucru a ajuns să fie dezbătut de fanii cântăreței. Artista a pus în discuție acest subiect în repetate rânduri și a apelat la diferite abordări pentru a-și stăpâni fani cu privire la această tematică. Uneori, Delia a trebuit să suporte și valuri de critici, după o serie de declarații care au fost considerate scandaloase, de marea majoritate a românilor.

De această dată, unul dintre fanii artistei a decis să lase un comentariu în care o critica pe aceasta pentru faptul că nu are copii. Acesta a scris: „viața fără copii e ca nunta fără lăutari, din păcate”. Delia a perferat să dea un răspuns haios internautului: „Așa e, și, totuși, uite ce liniște e, iar nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele”.

Delia și-a dublat profiturile

Firmele la care Delia este asociat au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei în 2022, potrivit Economica.net. Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound sunt firmele la care artista este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale. Potrivit unei statistici ale sursei citate, pe baza rezultatelor financiare, vedeta și-a dublat profiturile, față de anul 2021.

Deliaevent este deținută de asociații Delia Munteanu cu 95% din firmă și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei, conform informațiilor puse la dispoziția Economica.net de portalul Termene. Firma se ocupă cu activități de interpreatre artistică și a avut un număr mediu de cinci salariți în anii 2021 și 2020.

Black Spirit este deținută de Delia cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu cu 25%. Roka Rekords este deținută de soțul artistei, Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% și de ea cu 45%. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală, fiind înregistrată la Registrul Comerțului în decembrie 2020.

Citește și: Delia, huiduită la sărbătoarea centenarului Rapidului. Cum a apărut în Giulești, în fața a mii de rapidiști: „A venit îmbrăcată în roș-albstru, să plece”