Delia a decis să ia o pauză. Cea mai în vogă artistă vrea să devină mamă VIDEO

Cea mai în vogă artistă din România, a decis să ia o pauză şi să se relaxeze după un an foarte încărcat. Mai mult, artista ar fi decis să adopte un copil în cel mai scurt timp.

01 ian. 2018, 11:11

„Delia vrea să se retragă din muzică un an. (…) Se gândeşte să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Şi dacă adopţi un copil trebuie să-ţi petreci timpul cu el, aşa că e de înţeles de ce îşi doreşte să facă o pauză”, potrivit unor surse din anturajul vedetei, citate de wowbiz.ro.

Delia a mărturisit că îşi doreşte un copil, dar nu îi place să vorbească despre asta.

„Nu mi se pare interesant cand faci un copil… la nivel de barfulita, de tanti gherghina din straulesti care nu are altceva de facut decat despre viata vecinei, s-au casatorit…avem de discutat si alte lucruri. Noi de dorim ca orice om normal…Nu-mi place sa vorbesc despre chestia asta, incepe sa mi se para dizgratios, gretos si sa nu mai imi placa. Este ca si cand intrebi pe cineva daca…cum a fost prima ta vizita la ginecolog, e o chestie intima. Poate omul are o problema de sanatate, poate nu poate sa procreeze, nu spun ca am, ii trezesti o trauma, il intristezi”.

Recent sora Deliei a născut o fetiţă, iar cântăreaţa a fost în culmea fericirii. Diva a postat mai multe poze pe reţelele de socializare prin care îşi exprima bucuria de a avea o nepoţică.

„Delia vrea să se retragă din muzică un an. (…) Se gândeşte să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Şi dacă adopţi un copil trebuie să-ţi petreci timpul cu el, aşa că e de înţeles de ce îşi doreşte să facă o pauză”, potrivit unor surse din anturajul vedetei.