Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă: „Iar te îmbraci de la gunoi, zici că ești mamaie/ Unii au bani și tot boschetari par”

Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă. În ultima perioadă, vedeta este în centrul atenției, iar fanii o taxează dur pentru diferite lucruri, unul dintre ele fiind vestimentația. Stilul artistei pare să nu fie pe placul internauților, care nu se abțin și își dau cu părerea chiar pe pagina ei.

19 sept. 2023, 19:57
Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă: „Iar te îmbraci de la gunoi, zici că ești mamaie/ Unii au bani și tot boschetari par”
Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă

Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă. Este una dintre cele mai populare și apreciate artiste din România, fapt care atrage după sine și multe controverse. Chiar dacă sunt numeroase comentarii răutăcioase la adresa ei, vedeta pare să se lase afectată, uneori chiar le răspunde  la fel de ‘obraznic’.

Citește și: Delia, umilită de fostul ei coleg. Ce a spus Costel, la Sala Palatului: „Ce caută la iUmor?”

Delia a primit critici dure pentru felul în care se îmbracă

De această dată, fanii nu au fost de acord cu hainele purtate de artistă, taxând-o destul de dur. Unii s-au legat și de parcursul său profesional, ‘cine a fost și cine a ajuns’.

Sunt curios, unde este Delia, fata simplă, care a plecat de jos și care se îmbrăca cu mult bun gust, un exemplu pentru români, atât prin vestimentație, cât și prin cântecele formației N&D. Acum ai ajuns o umbră, din păcate./ Iar te îmbraci… de la…gunoi/

În ultima poză zici că ești mamaie/ Au facut și boschetarii o pomană cu tine/ Tu ai sigur o problema!/ Gusturile nu se discută! Unii cu bani puțini au o imagine de îți fură ochii. Alții au grămezi de bani și tot boschetari par… Moda lui pește prăjit! Zdrențe urâte și scumpe!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Delia și-a umilit o fană pe Internet

Ei bine, criticii nu au întârziat cu opiniile lor vizavi de noua piesă. Printre zeci de mesaje răutăcioase, blondina s-a oprit la următorul mesaj, care a enervat-o la culme: „Cartea lui Enoh, cap XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene. Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”.

Delia a decis să facă o postare publică, în care îi adresează cuvinte dure acestei persoane, care a ‘îndrăznit’ să își expună o părere vizavi de noua ei piesă.

Mă, fata mea! Vezi că nu ai terminat de spălat vasele alea din chiuvetă. Du-te și tu și ia un pepene, dar du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de masonerie cu încălzire globală, este rău de tot. Te-ai apucat de citit cartea? Nu ai altă treabă, s-au terminat filmele de pe Netflix? Un ostropel nu facem și noi? Ah, ce mi-e poftă de o musaca.

Geneza… ce geneză, fata mea? Păi dacă piesa se numește ‘Sirena apelor’, în ce ar fi trebuit să mă îmbrac, în veveriță, în urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu nu am prea multă, dacă stau să răspund”, este mesajul transmis de Delia, pe TikTok.