Delia, umilită de fostul ei coleg. Ce a spus Costel, la Sala Palatului: „Ce caută la iUmor?”

Delia, umilită de fostul ei coleg. Este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, iar succesul, bineînțeles, că vine la pachet și cu multe răutăți. De această dată, cântăreața a fost luată la roast de comediantul Costel, în timpul unui show la Sala Palatului.

23 aug. 2023, 19:11
Delia, umilită de fostul ei coleg. Ce a spus Costel, la Sala Palatului: „Ce caută la iUmor?”
Delia, umilită de fostul ei coleg

Delia, umilită de fostul ei coleg. În ultimii ani, cântăreața a schimbat mai mulți colegi, printre ei numărându-se și Costel, celebrul comediant. Cei doi au făcut parte din proiect o scurtă perioadă. Deși pe micile ecrane relația lor părea una de prietenie, într-unul dintre show-urile lui de la Sala Palatului, stand-uperul a avut o remarcă neașteptată la adresa vedetei de la Antena 1 care i-a uimit pe fani.

Citește și: Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia, umilită de fostul ei coleg

Costel Bojog a împărțit, de-a lungul timpului, scena și cu alți stand-uperi celebri, precum Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu, alias Micutzu.

Pe 18 februarie 2018, Costel, alături de colegii lui, Vio și Teo, a avut un show de stand-up la Sala Palatului, numit „Mare show la Palat”. În timpul numărului său, comediantul a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții de tată și soț, dar și despre Delia.

Stand up-ul și muzica nu sunt la fel. Ți se pare că Delia are simțul umorului? Nu! Și atunci ce caută la iUmor?”, a spus Costel despre cea care i-a fost colegă la iUmor.

Delia și-a dublat profiturile

Firmele la care Delia este asociat au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei în 2022, potrivit Economica.net. Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound sunt firmele la care artista este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale. Potrivit unei statistici ale sursei citate, pe baza rezultatelor financiare, vedeta și-a dublat profiturile, față de anul 2021.

Deliaevent este deținută de asociații Delia Munteanu cu 95% din firmă și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei, conform informațiilor puse la dispoziția Economica.net de portalul Termene. Firma se ocupă cu activități de interpreatre artistică și a avut un număr mediu de cinci salariți în anii 2021 și 2020.

Black Spirit este deținută de Delia cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu cu 25%.

Roka Rekords este deținută de soțul artistei, Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% și de ea cu 45%. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală, fiind înregistrată la Registrul Comerțului în decembrie 2020.