Delia: „Dacă te abţii şi de la mâncat, nu mai ai nici libido în viaţă”

În urmă cu ceva timp, Delia recunoştea că nu are musafiri şi nu mănâncă acasă pentru că se fac firmituri. Acum, preferă bărbaţii care mănâncă şaorma cu zoaie pe faţă!

02 iun. 2022, 19:11
Delia: „Dacă te abţii şi de la mâncat, nu mai ai nici libido în viaţă”

Dacă te abţii de la mâncat, îţi zic eu că nu mai ai nici libido în viaţă!”, a declarat Delia cu umor la Kiss FM. „Cine mănâncă cu poftă, se spune că face toate lucrurile cu pofta. Dacă eşti din ăla care alege mazărea, o dă la o parte, pune morcoviorii, îşi organizează farfuria, cam aşa e şi… ştii… Imaginează-ţi un bărbat care muşcă dintr-un burger sau o şaorma, îi curg zoaiele, sosurile, aia e, tată, da! Mâncaţi, că o viaţă avem”, a continuat Delia.

Delia a împlinit 40 de ani. Cum a fost surprinsă la miezul nopţii: „Mă simt un copil foarte mare şi fericit”
Cum nu putea fi evitată întrebarea „pe când un copil?”, Delia a răspuns tot diplomat, evitând ceva tranşant: „Nu vedeţi că suntem mulţi, e trafic peste tot. Pentru mine, toţi părinţii sunt eroi, mamele în general, că voi bărbabţii vă vedeţi de caruere. E greu, văd la sora mea, şi are doi!”

Motivul pentru care Delia nu primește musafiri. Nici prietenii nu vin prea des acasă la ea: „Urăsc!”

@kissfmromania

@Delia știe să-și trăiască viața la maxim 🤘🏻. De asta o iubim. 😍🥰 #foartebunadimineata #kissfmromania

♬ sunet original – Kiss FM

Delia locuiește într-un penthouse din zona Herăstrău și și-a decorat casa după bunul plac. Locuința vedetei valorează peste un milion de euro, astfel că sunt puțini cei care îi calcă pragul. Deși are un apartament spațios, Delia evită să își cheme prietenii la ea acasă. Jurata de la „iUmor” are mai multe motive pentru care îi displace să primească musafiri, după cum a povestit cu alt prilej.

@kissfmromania

Cine s-ar fi așteptat ca piesa “Cine m-a făcut om mare” să fie scrisă într-un astfel de moment? @delia #kissfmromania #foartebunadimineata

♬ original sound – Kiss FM

Delia a lansat hit-ul verii. Maneaua rock „OTZL GLTZ” a stârnit controverse în rândul fanilor: ” Ce tembelă ești! Jador are o nouă concurență? „
„Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a declarat Delia Matache pe Instagram.

În urmă cu câțiva ani, vedeta de la Antena 1 declara că nu mănâncă acasă, pentru că nu vrea să facă dezordine. Delia preferă să comande mâncare și să nu mai murdărească bucătăria.

@kissfmromania

Toată lumea o întreabă pe @Delia dacă va face un copil 🤔. Astăzi ne-a spus la #foartebunadimineata cum vede ea lucrurile. 😍 #kissfmromania

♬ original sound – Kiss FM

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, spunea cântăreața, ceea ce nu se prea potriveşte cu declaraţiile de la Kiss.