Delia a împlinit 40 de ani. Cum a fost surprinsă la miezul nopţii: „Mă simt un copil foarte mare şi fericit”

Delia a împlinit 40 de ani. Una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România îşi sărbătoreşte ziua de naştere, luni, 7 februarie, a schimbat prefixul. Artista a postat o serie de fotografii de colecție în mediul online, acolo unde fanii i-au făcut numeroase urări de ”La mulți ani”. 

07 feb. 2022, 18:24
Delia a împlinit 40 de ani. Cum a fost surprinsă la miezul nopţii: „Mă simt un copil foarte mare şi fericit”

Delia a împlinit 40 de ani. Cu ocazia zilei sale de naştere, cântăreaţa a susținut două concerte la un restaurant din Bucureşti, iar fanii au mers într-un număr extraordinar să o vadă şi să îi ureze „La mulţi ani!”.

Delia a împlinit 40 de ani

De asemenea, în mediul online, Delia a postat mai multe imagini îmbrăcată într-o ținută extravagantă, așa cum și-a obișnuit urmăritorii. Cu un sacou multicolor, o pereche de colanți negri și niște tocuri roz de excepție, blondina i-a impresionat foarte tare pe fanii de pe Instagram.

Citeşte şi: Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1. Cine se ocupă de veniturile artistei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Totodată, mai multe vedete din showbiz s-au numărat printre urările cu ocazia zilei de naștere a Deliei, printre care Roxana Vancea, Codin Maticiuc, dar și Bella Santiago.

Seara trecută, Delia a susținut două concerte într-o locație din Capitală. Ei bine, concertele de ziua sa de naștere au devenit deja o tradiție, iar în fiecare an cântăreața reușește să adune peste sute de persoane la spectacolele ei.

Mă simt un copil foarte mare şi foarte fericit şi de-abia aşteptam să ne reîntoarcem pe scenă şi suntem emoţionaţi, e al doilea concert pe ziua de azi şi abia aşteptăm să înceapă„, a spus Delia înainte de concert, potrivit Observatornews.ro.