Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

Iulia Albu a șters pe jos cu toți jurații de la iUmor. "Regina Modei" i-a luat la "roast" pe toți, fără milă, iar vedetele nu au avut altceva de făcut decât să asculte și să râdă.

14 dec. 2022, 11:42
Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

Delia a fost principala țintă a Iuliei Albu. Creatoarea de modă a făcut o serie de glume răutăcioase la adresa cântăreței. Așa cum ne-a obișnuit de atâția ani, Iulia Albu nu a ezistat să spună lucrurilor pe nume nici de această dată și să critice în stilul ei caracteristic.

Iulia Albu a apărut în fața tuturor încercând să o imite chiar pe Delia Matache, care se afla în fața ei. Îmbrăcată din cap până în picioare în stilul artistei, cu perucă blondă și machiaj excentric, creatoarea de modă a ironizat-o într-un mod foarte haios pe aceasta.

„Eu pot să vorbesc doar despre mine. Cel mai mișto lucru la mine e soră-mea. E foarte talentată, doar că nu prea a avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la ea m-am referit.

Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. A făcut mai multe lucruri decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut «A doua cădere a Constantinopolului”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii iUmor.

Iulia Albu, către Delia: „Dacă vreodată hotărăști să faci un copil, îl facem împreună”

Designerul a intrat și în subiectul care a creat controverse pe internet, legat de alegerea Deliei de a avea copii.

„Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”, a fost replica pe care i-a dat-o Deliei.

Citește și După declarațiile controversate privind motivele pentru care nu vrea copii, Delia șochează din nou internauții: „Genul masculin și feminin nu sunt reale, e o piesă de teatru”

Delia este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu, iar toată lumea a întrebat-o în ultimii ani de ce nu fac un copil, mai ales după ce s-a văzut cât de atașată este de copiii surorii sale, Oana. Recent, artista a explicat într-un video care e adevăratul motiv, iar de acolo până la o isterie neașteptată pe internet a mai fost un singur pas.

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus Delia pe Tik Tok.

@bubulet04 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – 💎Bubulet04💎