După declarațiile controversate privind motivele pentru care nu vrea copii, Delia șochează din nou internauții: „Genul masculin și feminin nu sunt reale, e o piesă de teatru”

Delia face ce face și intră din nou în gura internauților. Aceasta a făcut din nou mărturisiri pe conturile de socializare care i-a șocat pe urmăritorii săi.

23 nov. 2022, 18:43
După declarațiile controversate privind motivele pentru care nu vrea copii, Delia șochează din nou internauții: „Genul masculin și feminin  nu sunt reale, e o piesă de teatru”

Delia face ce face și intră din nou în gura internauților. După scandalul uriaș declanșat în mediul online privind motivele pentru care nu vrea copii, de această dată cântăreața revine cu noi declarații în ceea ce privește ,,genul feminin și genul masculin”.

Ce mărturisiri a făcut Delia pe conturile de socializare

Cântăreața susține că genul feminin și genul masculin sunt doar o invenție. Mai mult, aceasta susține că nu există diferențe între cele două genuri,

„„Energia feminină și „energia masculina” sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesa de teatru. Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă sa fii caring, sa fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine”, se arată în postarea redistribuită de Delia pe Instagram.

Citește și: Pâinea din magazinele românești conține substanțe nocive pentru organism: „Gândiți-vă bine când o cumpărați!”

Delia nu își dorește copii

Sătulă să tot fie întrrbată și agasată cu întrebarea referitoare la momentul în care aduce pe lume un copil, Delia le-a oferit urmăritorilor o reacție care a stârnit un val uriașe de controverse.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.”, a spus Delia pe rețelele de socializare.De  ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a povestit aceasta pe conturile de socializare.

Citește și: Un şofer de TIR i-a șocat pe inspectorii de trafic cu cabina camionului său. Poze cu femei goale, figurine de pluș și perdele