Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Ce acuzaţii îi aduc localnicii: „Prestație și apariție dezastruoasă! Ai dezamăgit!”

Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România este implicată într-un mega scandal, după ce a susţinut un concert. Chiar dacă pare greu de crezut, localnicii au fost extrem de dezamăgiţi de prestaţia vedetei.

27 mai 2023, 22:27
Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Ce acuzaţii îi aduc localnicii: „Prestație și apariție dezastruoasă! Ai dezamăgit!”
Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud

Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Artista a fost invitată să cânte pe bani frumoși, la Zilele Orașului Năsăud. După concert, pe Facebook au apărut zeci de comentarii critice legate de comportamentul artistei și de play back-ul de zile mari pe care aceasta l-a făcut.

Având in vedere că vorbim de ,,Delia” e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris Alexandra.

Citeşte şi: Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux

Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud

Un alt localnic, Ștefan, a scris că artiștilor din ziua de azi nu li se cere calitate. ”Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște ,,Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii. Am văzut și în live-uri tale, un artist îndrăgit de la noi din Țara Năsăudului, care a făcut cel puțin trei lucruri care nu se fac.

Pe scurt: a coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unui om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artistul: – da n-ai păduchii, bade?”, a scris Ștefan.

Un alt spectator, care a participat la concert, a scris că Delia a fost chiar huiduită de mulțimea de oameni adunată la concert.

Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă.

Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a scris și Florin.