Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux

Delia este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România. Artista este cunoscută pentru excentricitățile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, fie că vorbim despre vacanțele în care a mers, fie despre articolele vestimentare sau accesoriile în care a investit sume uriașe. Recent, vedeta și-a cumpărat un parfum pe care nu foarte mulți români și-l permit.

03 mai 2023, 09:36
Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux
Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux

Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Delia a cucerit publicul din România nu doar prin vocea sa uimitoare, ci și prin caracterul său, dar și stilul vestimentar colorat și nonconformist care a scos-o din tipare.

Citește și Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum

În ciuda faptului că arată senzațional la vârsta de 41 de ani, fanii săi au văzut-o de foarte puține ori pe artistă în ținute extrem de sexy sau cu decolteu.

Delia Matache a explicat, de curând, care este motivul din spatele stilului său vestimentar nonconformist și de ce nu vrea să se expună.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache într-un podcast, potrivit Fanatik.

Chiar dacă majoritatea hainelor sale, dar și a accesoriilor pe care le poartă provin de la brand-uri renumite, Delia a fost și rămâne o fană înfocată a parfumurilor în care investește sume importante.

Recent, artista care se află în vacanță în Orient nu a rezistat tentației și și-a cumpărat un parfum arăbesc pentru care a scos din buzunar o sumă pe care nu mulți româniși-o permit.

Noul parfum pe care Delia l-a adăugat în colecția sa se numește Opus IV Amouage, și se poate achiziționa prin comandă online la prețul de 360 de dolari, adică undeva la 1.600 de lei. O sumă deloc de neglijat dacă stăm să ne gândim că sunt foarte mulți români care câștigă acești bani într-o lună de zile.

Însă nu ar trebui să ne mire faptul că Delia a investit acești bani într-un parfum și asta pentru că veniturile sale sunt colosale. Pe lângă sumele câștigate de la evenimente, se spune că artista ar primi de la iUmor suma de 10.000 de lei.

Citește și Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”