Delia împlineşte astăzi 38 de ani. Surpriză emoţionantă făcută de mama ei a lăsat-o fără cuvinte: „Mami, te iubesc!”

Delia îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, artista împlineşte frumoasa vârstă de 38 de ani. Încă din primele ore, mama ei a reuşit să o emoţioneze extrem de mult, după ce i-a pregătit o surpriză foarte frumoasă. Delia împlinește astăzi vârsta de 37 de ani. Cu această ocazie, Delia le-a spus colegilor săi ce cadouri își dorește să primească de ziua ei și, așa cum era de așteptat, dorințele sale sunt la fel de nonconformiste ca și personalitatea sa Citeşte întreaga ştire: Delia împlinește azi 37 de ani. Ce cadouri nonconformiste își dorește de ziua ei

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 07:56

Gina Matache i-a pregătit fiicei sale un cadou, care a lăsat-o fără cuvinte. A creat un video, cu imagini din copilăria Deliei, încă de când s-a născut. Cântăreaţa s-a emoţionat foarte tare şi a decis să împărtăşească cu fanii săi surpriză.

Colaj facut de mamiiiii!! Mami, te iubesc„, i-a transmis Delia mamei sale.

 

Câţi bani face Delia într-o singură săptămână pe Youtube

Delia este una dintre cele mai de success artiste autohtone, la concertele ei sălile fiind mereu pline. De altfel, cântăreața are o voce de excepție, moștenind-o la acest capitol pe mama ei, și ea artistă. 

Delia își rotunjește veniturile grație vizionalizării de pe youtube. Iar în cazul ei sumele castigate chiar sunt, uneori, foarte mari. Care este suma maximă de bani pe care Delia o poate face din Youtube în doar o săptămână?

Conform site-ului socialblade.com, frumoasa cântăreață ar putea să câștige într-o săptămână, maximum, 5.376 de dolari. Sigur, este doar o estimare maximă făcută, pentru că la polul opus situația financiară ar fi de doar…337 de dolari pe săptămână.