Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Delia Matache se implică pentru prima oară în scandalul iscat de Oana Matache. Divorțul acesteia și nouă relație, pe care a început-o cu Radu Siffredi, au născut o serie uriașă de controverse. Delia s-a ținut departe de acest subiect...până acum! Ce părere are celebra artistă despre atitudinea surorii ei?

08 mart. 2023, 14:14
Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Delia Matache intervine în scandalul momentului! Aceasta a avut prima reacție cu privire la scandalul care îi vizează întreaga familie. Totul a pornit de la divorțul Oanei Matache de soțul ei, Răzvan Miheț, și s-a accentuat în momentul în scare sora cea mică a Deliei a făcut publică relația cu noul ei iubit, Radu Siffredi. Mama artistelor, Gina Matache, a lansat o serie de atacuri la adresa lui Siffredi pe rețelele de socializare.

Citește și: Radu Siffredi, declaraţii controversate despre relaţia cu Oana Matache. „Pardon, s-a despărțit de mine, m-a lăsat”

Scandalul a escaladat extrem de mult, iar presa a vuit de articole pe această temă, în mod special după ce Radu Siffredii a făcut o serie de live-uri pe Twitch în care a răspuns mai multor acuzații și comentarii. În tot acest timp, Delia nu a intervenit în niciun fel. Cântăreața a fost plecată din țară pentru două săptămâni. Aceasta s-a odihnit alături de soțul ei, pe meleaguri străine, într-o vacanță de vis. Proaspăt întoarsă în țară, artista a fost „interceptată” de jurnaliștii Cancan, cărora le-a expus punctul ei de vedere.

Delia a explicat că își susține sora necondiționat, însă conform surselor publicației citate, Delia ar fi încercat să îi deschidă ochii surorii ei, însă Oana ar fi avut o reacție cât se poate de agresivă.

Delia Matache a menționat că își susține sora mai mică necondiționat, însă sursele CANCAN.RO informează că artista a încercat să-i deschidă ochii, însă Oana a avut o reacție agresivă.

”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”, i-ar fi spus Oana surorii sale.

Întrebată cum este mama ei și cum gestionează ea această situație, Delia a afirmat că toată lumea este bine și că nu are nimic de gestionat. Artista a explicat că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui.

„Bine, toată lumea e bine. Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug.”, a declarat Delia

Jurnalista Cancan a întrebat dacă aceasta vorbește cu Oana și cu Radu Siffredi, iar celebra cântăreață și-a susținut poziția, afirmând că vorbește cu toată lumea.

„Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă.Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, a replicat artista.

Intrebată fiind de acest scandal și de atacurile care se lansează, Delia a explicat că există persoane care pot să vadă în spatele cuvintelor aruncate.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, a mai adăugat artista.

Citește și: Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”