Delia, mărturisire uluitoare! Motivul dureros pentru care nu vrea să facă un copil

Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Totuşi, vedeta nu are copii, iar acest lucru pare să nu o mai preocupe la cei 38 de ani.

19 oct. 2020, 08:42
Delia, mărturisire uluitoare! Motivul dureros pentru care nu vrea să facă un copil

Delia a spulberat toate speculațiile potrivit cărora nu ar putea face copii din cauza unei probleme medicale. Se pare, însă, că adevărul ar fi cu totul și cu totul altul.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’, a mărturisit Delia, pentru Unica.

Cântăreaţa Delia şi soţul ei şi-au cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro. Când se va muta vedeta

În urmă cu ceva timp, artista oferea din nou o serie de declarații privind un eventual copil și părea chiar deranjată de această întrebare: „Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”.

Răzvan Munteanu, soţul vedetei, oferea la finele anului trecut o serie de declarații care o contrazic practic pe artistă.

„Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate” declara soțul Deliei Matache.