Delia Matache a intrat în lumea afacerilor. Află ce firmă INEDITĂ şi-a deschis

Delia a intrat de miercuri în rândul femeilor de afaceri. Cântăreaţa a lansat primul site profesionist de consultanţă în domeniul turismului. Ea îl va avea ca asociat pe actorul Dan Chişu.

18 apr. 2013, 08:36
Delia Matache a intrat în lumea afacerilor. Află ce firmă INEDITĂ şi-a deschis

Zecile de vacanţe petrecute de Delia Matache peste hotare au inspirat-o pe aceasta să lanseze o afacere în domeniul turismului. Aşadar, artista a lansat un site de consultanţă pentru vacanţe de vis.

Site-ul va oferi cele mai bune sfaturi pentru organizarea unor vacanţe memorabile, de la recomandări de trasee la alerte cu privire la cele mai bune oferte de zboruri, hoteluri, croaziere. 

E un concept unic de business în turism. Ideea mi-a venit călătorind şi izbindu-mă de anumite probleme, cum ar fi, de pildă, găsirea unui bilet de avion mai ieftin, cazarea la hoteluri care în poze păreau ok, iar în realitate erau altfel, probleme pe care acum noul serviciu oferit de firma mea le va rezolva. Investiţia constă mai degrabă în experienţa acumulată de noi şi de echipa de angajaţi de care acum se pot folosi clienţii iubitori de travel. Avantajul e acela că îţi poţi eficientiza orice călătorie. Site-ul va oferi două servicii importante: consultanţa pentru călătorie şi alertele zilnice către toţi cei care vor să afle cele mai bune preţuri şi promoţii„, a mărturisit Delia pentru Libertatea.ro.

Citeşte şi O frumoasă VEDETĂ din România şi-a pus SOŢUL la cratiţă, în timp ce ea făcea POZE pentru Facebook