Delia Matache, AMENINŢATĂ cu tribunalul de fostul ei coleg de la N&D. Ce vrea Nick de la ea

La zece ani de la despartirea trupei N&D, un scandal monstru sta sa izbucneasca intre Nick si Delia Matache. Mai exact, artistul o acuza pe fosta lui colega ca interpreteaza si acum piese pentru care el are toate drepturile legale de difuzare.

31 mai 2014, 09:12
Delia Matache, AMENINŢATĂ cu tribunalul de fostul ei coleg de la N&D. Ce vrea Nick de la ea

„Haide vino inapoi, sa fim iar amandoi”, canta Delia la inceputul anilor 2000, atunci cand rupea topurile muzicale alaturi de colegul sau, Nick, in trupa N&D, una dintre cele mai de succes trupe dance din Romania, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Delia Matache şi soţul ei au făcut o avere într-un singur an

In 2004, blondina a decis ca vrea sa urmeze o cariera solo, asa ca ea si partenerul sau de scena si-au strans mana si si-au spus la revedere. De-a lungul anilor, cantareata a scos hituri pe banda rulanta, in timp ce Nick a intrat intr-un con de umbra, ocupandu-se mai mult de sotie, cea care i-a daruit si o fiica.

Acum, la mai bine de zece ani de la ruptura, fostul solist al trupei N&D este facut foc si para pe Delia, pe care o acuza ca interpreteaza melodii care ii apartin lui.

Citeşte şi Cea mai INCENDIARĂ fotografie a Deliei. Uite cum şi-a pozat artista posteriorul FOTO

Hiturile din perioada N&D imi apartin si numai eu am dreptul sa le folosesc. Ea de zece ani asta face, canta acele piese. Le interpreteaza inclusiv in concertele mari pe care le sustine, iar asta nu este deloc ok. Delia ia bani pentru acele melodii, adica incaseaza pe munca mea. Am rugat-o de cateva ori sa nu mai cante acele piese, care imi apartin. M-a ignorat, mi-a raspuns sec la mesaje, fara sa para ca a inteles mesajul. Nici macar nu canta una sau doua, as fi inteles. Avand in vedere ca nu are de gand sa se opreasca, am sa iau masuri legale in acest sens. Nu sunt suparat pe ea si nici nu vreau sa creada cineva ca am o problema cu fosta mea colega. O respect, insa munca mea este numai a mea. Am fost ingaduitor prea mult timp„, a declarat Nick. 

Citeşte şi Scandal la Antene. Delia Matache s-a certat îngrozitor cu Monica Anghel