Delia Matache internată de urgență în spital. Jurata X Factor, conectată la perfuzii și oxigen

Delia Matache a fost internată de urgență la spital unde medicii au conectatat-o la perfuzii și oxigen, potrivit imaginilor de pe contul de social-media al artistei.

14 mai 2021, 20:25

Delia Matache a fost internată de urgență la spital, unde medicii au conectat-o la perfuzii și oxigen, conform imaginilor îngrijorătoare postate de jurata X Factor pe profilul personal de Instagram.

Artista i-a îngrijorat pe fani când a postat pe contul de social-media o imagine tulburătoare în care apare cu perfuzie în braț. Vedeta se confruntă cu niște probleme de sănătate destul de serioase care au necesitat spitalizarea de urgență. Delia Matache nu a făcut vreo declarație oficială, și nici nu a oferit detalii despre starea, ei însă imaginile fac cât o mie de cuvinte.

Delia Matache internată într-o cameră de spital decorată cu tablouri cu chipul ei

Deși îndrăgita vedetă se află într-o situație extrem de delicată, aceasta și-a adunat puterile pentru a arăta fanilor salonul unde se află, care este decorat cu tablouri cu chipul ei și în care vedeta ar părea că se simte destul de comfortabil, relatează Spynews.

Accidentul a intervenit în timp ce Delia se afla la o sesiune de jogging în parc, unde a cules și câteva corcodușe. Cântăreața se afla întrt-o stare de dispoziție foarte bună care nu prevestea experiența care avea să urmeze.