Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”

Adrian Petrache a făcut un show incendiar la X Factor şi a încântat publicul cu vocea sa. Chiar dacă tânărul se află pe culmile succesului şi a fost surprins cu zâmbetul pe buze, se pare că acesta trăieşte o adevărată dramă.

23 dec. 2020, 22:26
Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”

Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu. Părinții lui s-au despărțit și au avut probleme cu membrii clanului Duduianu.

Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”

Adrian are o viaţă la fel de complicată ca a unchiului său Florin Salam. Băiatul este student la două facultăți din București, a reușit să cucerească publicul după apariția la X Factor și pare tot timpul că viața lui este liniștită și fără încercări.

La începutul lui 2020, Maria, mama băiatului a decis să plece de lângă tatăl lui, după un mariaj de aproape două decenii. Și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat şi mai rău decât atât acela este omul de încredere al lui Salam. Însă, pentru că situația era una destul de delicată, manelistul nu a vrut să intervină sub nicio formă, drept urmare și-a lăsat sora să se descurce.

Mama lui Adrian a făcut de asemenea dezvăluiri în cazul șantajului la care era supus manelistul de către clanul Duduianu. Fără ca manelistul să știe, mama lui Adrian Petrache a mers la Parchet și a dezvăluit tot ce știa despre acest caz. Faptul că actualul ei iubit, Marius Grasu a avut o întâlnire cu Aramis Duduianu, iar concubinul acesteia a fost ” amendat” cu 100.000 de euro, pentru că nu l-a convins pe Florin Salam să le dea o sumă mare de bani.

„În data de 25.06.2020 am mers împreună cu concubinul meu Ioniță Marian Marius, în stația de carburant Mol din zona Piața Muncii. Când am ajuns în parcarea benzinăriei, acesta mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Aramis Duduianu. Eu am ales să rămân în mașină, iar Ioniță a coborât și l-a așteptat pe Aramis. Menționez că eu nu îl cunosc pe Aramis decât de pe Facebook.

Declar faptul că toate aceste presiuni, amenințări și telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă și este în depresie. Ioniță a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui.

Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache.

Citeşte şi: Mesajul pe care Florin Salam i l-a trimis nepotului său, Adrian Petrache, înainte de a urca pe scena X FACTOR 2020