Delia Matache, nouă schimbare ŞOCANTĂ de look. „Parcă eşti din filmul Predator”

Delia Matache nu conteneşte cu schimbările de look, iar alegerile pe care le face nasc polemici între fanii.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 19:12

Zilele trecute, Delia și-a făcut câteva fotografii în care apare cu o perucă cu codițe rasta, o lentilă de contact galbenă, cu un smiley face, și un cercel în nas. Imaginile postate pe Facebook au agitat apele printre fanii artistei, ale căror păreri sunt împărțite.

Unii au criticat-o dur: „O sa vad de acum tot fb fetite cu codite verzi, cantand da mama sunt beata!!”, „Pacat, erai foarte frumoasa, ai melodii frumoase, dar degeaba pt ca tu din cauza modei astea ai ajuns (Fara suparare si din pacate) foarte urata”, „Eram sigur ca o sa iti pui lentile dupa ce te ai speriat de mine in Carol. ai grija cu ele ca nu sunt asa usor de purtat. Multi uita de picaturi”, „Da mamă, Delia îi beată!”, „Parca esti din filmul Predator”, „Domne ce e in capul tau?”.

Alți amiratori ai Deliei au susținut-o pe aceasta și apreciază schimbările ei de look: „Esti talentata si frumoasa indiferent de culoare sau hair style”, „Bravo tie ca ai curajul sa fii libera, adica sa nu tii cont de parerile celorlalti. O viata avem si trebuie sa o traim cum ne place noua , nu cum vor celelalte persoane”.

„Sunt aşa cum sunt…. şi iubesc asta! M-am născut Liberă!”, a scris Delia pe Facebook.