Delia Matache, scene EROTICE, în public, în vacanţa din Grecia. Toţi turiştii au rămas mască FOTO

Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, alături câţiva prieteni au ales să meargă în vacanţă în Mykonos, Grecia. Ea a fost surprinsă de paparazzii în ipostaze erotice, executând un dans plin de senzualitate şi erotism, în care şi-a angrenat şi soţul.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 20:06

Delia Matache a fost protagonista unui moment extrem de fierbinte în timpul vacanţei petrecute în Grecia, în Insula Mykonos. Ea a făcut un adevărat spectacol în momentul în care, după câteva pahare de alcool, a urcat pe mese şi a început să danseze lasciv.

Cancan.ro a filmat-o pe Delia în momentul în care dansa pe masă unui beach club. De departe, blonda a fost atracţia localului, întrucât cei mai mulţi clienţi se uitau la coregrafia ei.

După câteva pahare de vin, Delia a urcat la înălţime şi a început să facă show, unul cu tentă erotică. Îmbrăcată doar cu o cămaşă pentru plajă, blondă nu-şi acoperea decât sânii, nu şi posteriorul.

Toată această scenă s-a consumat sub privirile soţului său, Răzvan, care nu s-a arătat deloc deranjat de acest lucru. Ba, mai mult, a susţinut-o pe soţia sa iar, la un moment dat a încercat să urce alături de ea şi să danseze împreună.