Delia parodiază piesa „Pleacă”, în replică la acuzaţiile solistului de la Vunk VIDEO

După ce Cornel de la Vunk a criticat-o pe Delia într-o postare pe blogul său, acuzând-o că îşi coboară nivelul fredonând refrenuri din manele, cântăreaţa i-a dat o replică originală şi amuzantă.

30 iul. 2013, 09:37

Delia a parodiat melodia „Pleacă” a trupei Vunk, cântând-o în ritm de manea. Ea a postat filmarea pe Facebook şi i-a dedicat-o special lui Cornel, solistul trupei, cu menţiunea că este o glumă.

Dragă Cornel ( Trupa Vunk ), ţi-am citit scrisoarea. Ce am făcut eu sâmbăta la Pantelimon a fost o glumă. Cum nu ai înţeles asta din prima, ţi-am ataşat un video demonstrativ ;))) Subliniez că este o GLUMĂ, îmi eşti drag! Te pup!”, i-a transmis Delia pe Facebook.

Cu o zi în urmă, solistul trupei Vunk a postat pe blogul său un articol în care critică artiştii români ai momentului şi o aminteşte în special pe Delia.

„Delia este una dintre puţinele artiste din România care îşi permite să facă ce vrea cu vocea şi talentul ei, pentru că este foarte versatilă şi extrem de talentată. Nu înţeleg de ce un asemenea artist alege să coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat (şi plătit!) încât să înceapă la un moment dat să cânte refrene din manele, cu interpretare de solist de manele. Îmi imaginez că – pentru că acest concert se ţinea în oraşul Pantelimon – căuta, cumva, un plus de simpatie din partea publicului. Surprinzător, dar o parte din public a taxat lucrul ăsta. Şi a huiduit. Sau nu a aplaudat deloc, ceea ce mi se pare că spune şi mai multe. Un artist care nu primeşte aplauze este mai indiferent publicului decât unul huiduit. N-ar fi fost nicio problemă dacă lucrul ăsta îl făcea altcineva, dar Delia este jurat la X Factor, un concurs în care cei mai tineri, începătorii, iau de bună ce le spun juraţii şi ce sfaturi le dau ei”, a scris Cornel pe blogul său.

VEZI ŞI De NERECUNOSCUT într-o poză din anii 90. Blonda de lângă Negru a ajuns acum o vedetă sexy