Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo de la trupa Azur: „De fapt, nu este nici a lor”

Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo de la trupa Azur. Artista a lansat luna aceasta coverul melodiei, care a strâns peste două milioane de vizualizări. După ce a devenit virală pe rețelele de socializare, au început și răutăcioșii să aducă acuze cântăreței.

20 apr. 2023, 17:45
Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo de la trupa Azur: „De fapt, nu este nici a lor”

Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo de la trupa Azur. Cântăreața spune că această melodie care a reînviat în ziua de astăzi  își are, de fapt, rădăcinile cu zeci de ani în urmă. Trupa Azur a făcut, la rândul său, un remake după melodia originală, iar celebra solistă spune că nu vede nicio problemă în acest lucru. Cei care au lansat varianta originală au doar de câștigat, mai spune ea.

Citește și: Delia pusă într-o situație bizară! Artista a fost confundată pe stradă cu Oana Matache. Cum s-au comportat fanii cu ea

Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover. După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta.

Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor

Artista a postat pe Instagram mai multe story-uri care i-au îngrijorat pe fani frumoasei blonde. Întoarsă de la iUmor, Delia a lansat în mediul online niște mesaje vocale în care a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în cadrul show-ului.

În primul rând, Delia este afectată de roast-uri: „Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast.

Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea!”.

Astfel, artsita a decis că nu mai dorește să se lase afectată de acestea sau să mai participe la astfel de momente. „Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentimente pe care am simțit să-ș împărtășesc”, a mai spus Delia.