Delia pusă într-o situație bizară! Artista a fost confundată pe stradă cu Oana Matache. Cum s-au comportat fanii cu ea

Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache. Întreaga familie a artistei este pusă sub lupă din cauza scandalului legat de divorțul mezinei. Cum s-au comportat fanii cu Delia în ultima vreme?

15 mart. 2023, 23:44
Delia pusă într-o situație bizară! Artista a fost confundată pe stradă cu Oana Matache. Cum s-au comportat fanii cu ea

Delia Matache a trăit un moment de-a dreptul șocant în timp ce se plimba pe străzile din Capitală. Aceasta a fost oprită pe stradă de diverse persoane deoarece a fost confundată cu sora sa, Oana. Aceasta a transmis un mesaj extrem de intens pe rețelele de socializare, după acest moment bizar.

Citește și: Delia și-a anulat vacanța în care trebuia să meargă cu soțul ei. Care a fost motivul: „Mi s-a acrit, nu mai vreau”

În ultima perioadă, întraga familie Matache a avut toate reflectoarele ațintite asupra ei, după ce Oana Matache a luat decizia de a încheia relația cu soțul ei, Răzvan Miheț, și de a începe o nouă relație cu Radu Siffredi. Oana Matache a fost extrem de dur criticată de majoritatea internauților, iar postare Ginei Matache a pus paie pe foc. Mama Deliei a postat o fotografie de cu noul iubit al fiicei ei, punând descrierea „Aveți grijă ce psiholog vă alegeți”. Chiar și Delia a fost extrem de afectată de această situație, fiind mereu pusă în fața întrebărilor invazive ale jurnaliștilor și ale fanilor.

Delia asemănare izbitoare cu sora ei

Delia a postat pe pagina ei de Instagram un filmuleț în care insinuează că a fost oprită pe stradă, în timp ce se afla la alergat. O femeie ar fi confundat-o cu sora ei, Oana. Toată lumea este conștientă de asemănarea izbitoare dintre surorile Matache. Totuși, de această dată vedeta nu a fost luată la întrebări cu privire la viața amoroasă a Oanei Matache, ci a fost „bombardată” cu o serie de complimente.

Femeia care și-a făcut curaj să o oprească pe Delia, a ținut neapărat să îi spună artistei că este cu mult mai frumoasă în realitate, decât la televizor. Ulterior, jurata show-ului „iUmor”, emisiune difuzată la Antena 1, a ținut să le explice fanilor săi care sunt efectele pe care televizorul și camerele de filmat le au asupra vedetelor.

„’Ești sora Deliei?’ ‘Nu, sunt chiar Delia’. ‘Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare’. ‘Știu, par mai grasă și mai urâtă’. Televizorul strică, strică oameni, îți strică imaginea. Bine totuși că nu e invers, să pari la televizor mai frumos și când apari să se șocheze lumea. Adică mai bine o surpriză plăcută, decât una neplăcută”, a transmis Delia Matache, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Delia îl susține pe Radu Siffredi! Mesajul postat de artistă a șocat pe toată lumea! „Desconsideră femeile”