Delia, primele declaraţii despre sarcină: „Sper să fie fetiţă”

Delia este pregătită să devină mama, așa cum a declarat chiar ea în cadrul unei emisiuni de televiziune. Deși nu știe când se va întâmpla minune, frumoasa cântărețe își dorește să aibă o fetiță care să semene cu nepoțica ei, Jessie.

30 dec. 2019, 12:12

Delia Matache a vorbit despre sarcină și este extrem de entuziasmată de ideea de a avea un copil. Nuu este însărcinată, ci doar dorește să rămână. „O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am… am zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante”, a declarat Delia în cadrul unui interviu.

 

Delia este căsătorită din anul 2012 cu afaceristul Răzvan Munteanu, patronul cunoscutului local Vintage din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde Delia a fost de nenumărate ori, ba chiar și-a ținut la un moment dat și ziua de naștere.

Despre relația cu Răzvan, vedeta a vorbit în cei mai frumoși termeni, spunând că trăiește o poveste de iubire clasică. „A fost o poveste de dragoste clasică, nimic ieşit din comun, dar frumoasă. Nu suntem împreună atât de mult încât să ne săturăm, să simţim că nu putem respira”, a spus Delia, conform avantaje.ro.

„Cred că, dacă două persoane se completează şi se tolerează suficient de mult, poate exista o familie fericită mult timp”, a mai zis cântăreața.