Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Montreal. De ce se simte rău artista: „Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie”

În urmă cu doar câteva zile, Delia a plecat în Statele Unite ale Americii într-un turneu de excepție. Înainte de concertul din Montreal, jurata iUmor le-a mărturisit fanilor că a avut stări de rău, neobișnuite pentru ea.

03 apr. 2024, 14:29
Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Montreal. De ce se simte rău artista: „Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie”
Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Montreal. De ce se simte rău artista: „Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie”

Delia și-a luat zborul către Statele Unite ale Americii, unde abia aștepta să viziteze, în cadrul unui turneu, orașele New York, Montreal și Chicago. Din păcate, unele probleme de sănătate i-au tăiat din avânt, mai ales că, pentru artistă, este ceva nou să se simtă rău.

Citește și: Delia a ajuns pe perfuzii! Imaginea postată de vedetă i-a îngrijorat pe fani

Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Montreal

Delia a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, acolo unde se află în turneu de promovare al celui mai recent album „Flex”, lansat la finalul anului trecut. Jurata de la iUmor a susținut deja primele concerte în New York – pe 29 martie, la Chicago – pe 30 martie, urmând să ajungă la Montreal – pe 6 aprilie.

Recent, Delia s-a confesat urmăritorilor săi că se confruntă cu anumite probleme de sănătate pe care le are de când a ajuns în America. Este vorba despre niște amețeli foarte ciudate, stări care o sperie mai ales în condițiile în care, pe toată perioada șederii în America, a avut grijă să se hidrateze corespunzător, să doarmă bine și să își completeze dieta alimentară cu suplimente.

Stările de amețeală nu sunt constante, de cele mai multe ori au loc din 5 în 5 minute, durează câteva secunde apoi dispar. În încercarea de a mai ameliora din simptome, jurata de la iUmor și-a cumpărat mai multe medicamente de la farmacie și un tensiometru, suspectând că ar avea fluctuații de tensiune în timpul episoadelor de amețeală bruscă.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală. Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg”, a spus Delia pe Instagram.

Fiind o persoană optimistă, Delia s-a amuzat pe seama amețelilor sale și s-a gândit la cele mai sumbre scenarii: „E ca un val de amețeală care pleacă din cap. Nu pot să îmi explic ce e, nu am avut niciodată nicio amețeală. Mă gândesc că dacă am un vierme d-ăla-n cap cum vezi în documentare. A avut un băiat după ce a băut apă de nu știu unde sau a mâncat legume și nu le-a spălat. A avut un vierme în cap și într-o săptămână hap”, a concluzionat artista.

Citește și: Câți bani a scos din buzunar Delia pentru geaca de rafie. Artista a făcut furori cu noua ținută. ”Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”