Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor. Acuzaţii dure: „Nu mai pot să rezist. Lucrurile sunt mult prea toxice”

Delia a dat de înţeles că este nemulţumită de anumite lucruri care se întâmplă la iUmor, la doar câteva luni după ce Mihai Bendeac a părăsit emisiunea difuzată de Antena 1. Artista a postat pe reţelele sociale mai multe mesaje în care face acuzaţii grave.

29 mart. 2023, 16:38
Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor. Acuzaţii dure: „Nu mai pot să rezist. Lucrurile sunt mult prea toxice”
Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor. Acuzaţii dure: "Nu mai pot să rezist. Lucrurile sunt mult prea toxice"

Delia rupe tăcerea despre situația de la iUmor. Artista a postat pe Instagram mai multe story-uri care i-au îngrijorat pe fani frumoasei blonde. Întoarsă de la iUmor, Delia a lansat în mediul online niște mesaje vocale în care a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în cadrul show-ului.

Citeşte şi: Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă: „Nu o pot controla”

În primul rând, Delia este afectată de roast-uri: „Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea!”.

Citeşte şi: Ce intervenții estetice are Delia. Artista a recunoscut, într-un final: „Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema”

Astfel, artsita a decis că nu mai dorește să se lase afectată de acestea sau să mai participe la astfel de momente. „Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentimente pe care am simțit să-ș împărtășesc”, a mai spus Delia.