Delia sare în apărarea Monicăi Bîrlădeanu, după ce actrița a fost jignită într-o emisiune TV: „Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit”

Delia a vorbit fără perdea despre unul dintre show-urile în care este implicată și despre momentele mai puțin plăcute din cadrul emisiunii.

06 oct. 2023, 18:08
Delia sare în apărarea Monicăi Bîrlădeanu, după ce actrița a fost jignită într-o emisiune TV: „Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit”
Delia sare în apărarea Monicăi Bîrlădeanu

Delia a fost recent invitată la podcastul realizat pe YouTube de Gojira, unde a vorbit despre emisiunea iUmor, unde este jurat încă de la debutul show-ului. Există un anumit moment artistic pe care artista nu-l mai suportă deloc, întrucât concurenții nu fac prin intermediul său decât să denigreze imaginea unor persoane publice, cum s-a întâmplat și în cazul Monicăi Bîrlădeanu.

„La iUmor s-a transformat puțin în rutină, am răbdare foarte greu. Mai am noroc că se mai schimbă oamenii, mai vin alții noi și vin cu un vibe nou. Nu mai suport roast-urile, a venit unul într-o emisiune și a întrebat-o pe doamna Bîrlădeanu dacă îi place… Ce? Te cunoști cu doamna Monica? Eu i-am zis pe un ton drăgălaș. Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit. Asta a venit după ce a făcut-o în toate felurile, că a lucrat prin Italia, că a fost, a făcut, că ești talentată ca o scândură, a făcut-o cu toate astea, deci nu, a fost urâțel și ăla a fost punctul culminant. Ea săraca nu știa cum să reacționeze, dacă să râdă sau nu”, a declarat Delia, în cadrul podcastului Aproximativ Discuții cu Gojira.

Citește și: Delia, achiziție extravagantă de peste 1.000 de euro. Artista și-a surprins fanii cu noua ei pereche de cizme de cauciuc: „Nu cred că am văzut ceva mai urât”

La montaj, echipa de producție a tăiat partea jignitoare care a înfuriat-o pe artistă, astfel încât Delia a fost și mai contrariată de acest gest. Tot ea a fost cea pusă la zid de fanii emisiunii care nu au văzut întregul moment și care au considerat că vedeta este lipsită de simțul umorului.

„Au tăiat asta la montaj, conținutul omului era oricum problematic, era misogin, era în multe feluri, era problematic și așa, dar ei au scos la montaj partea aia. Eu am intrat pe Youtube să văd reacțiile și erau toți care ziceau „Luați-o pe Delia, pentru că nu mai are simțul umorului” și eram o doamne. Am scris „Stimate iUmor, de ce nu ați lăsat la montaj și partea cu Doamna Monica, vă place…?”, ca să înțeleagă oamenii, m-am încins puțin”, a continuat Delia.

Citește și: Delia, ‘sirena apelor’ la piscină. Apariția incendiară care i-a scandalizat pe urmăritorii artistei: „Deja ești penibilă”

Nu doar Monica Bîrlădeanu a fost ținta acestor roast-uri, ci și Alexandra Stan, Delia spunând că a fost uimită să vadă cum pe scena emisiunii veneau oamnei care glumeau pe seama abuzului fizic la care artista a fost supusă din partea fostului impresar.

„Nu a fost o dramă, dar în fiecare an veneau tot felul de oameni cu frustrările și problemele lor, necunoscuți, care veneau să-ți facă ție roast și se găseau să spună și să râdă de Alexandra Stan că a fost bătută și simțeam că înnebunesc și că sunt singurul om care înțelege. Tu glumind pe chestia asta, într-o țară care are probleme reale cu lucrul acesta, faci doar să încurajezi treaba asta”, mai spune ea.