Delia, ‘sirena apelor’ la piscină. Apariția incendiară care i-a scandalizat pe urmăritorii artistei: „Deja ești penibilă”

Delia, apariție incendiară la piscină. Urmăritorii vedetei și-au ieșit din minți când au văzut pozele postate de aceasta pe rețelele de socializare.

18 sept. 2023, 19:29
Delia, ‘sirena apelor’ la piscină. Apariția incendiară care i-a scandalizat pe urmăritorii artistei: „Deja ești penibilă”
Delia, o nouă apariție scandaloasă la piscină

La 41 de ani, Delia Matache arată formidabil și nu se sfiește să își arate formele pe rețelele de socializare, ori de câte ori are ocazia. Recent, artista a postat mai multe fotografii de la piscină, după ce a profitat din plinde soarele puternic.

Vedeta s-a pozat în costum de baie, iar fanii ei au fost de-a dreptul încântați. Postarea sa a strâns zeci de mii de aprecieri, iar admiratorii săi nu au putut trece mai departe fără să o laude pe artistă.

Citește și: Delia a iscat un nou scandal la concertul din Iași! Ce a răsunat în box și i-a enervat la culme pe fani

„Ai un corp super. Fundulețul este bestial, nu te lua după bobalăi”, „Sirena apelor”, „Întotdeauna vei fi în inima mea! Să fi ocrotită oriunde ai fi! Felicitări în viitor”, au scris în secțiunea de comentarii o parte dintre cei care au văzut fotografiile postate de Delia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Totuși, nu toți cei care au văzut postarea au fost atât de încântați. Unii dintre urmăritorii artistei s-au arătat de-a dreptul șocați de pozele postate de ea.

„Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”, „Ce să înțelegem că ne arăți c***l ca să te dai mare sau ai neuroni prea prăjiți. Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplul pe care îl dai? Nici animalele nu sunt așa inculte, sincer”, au fost o parte din comentariile răutăcioase primite de artistă.

Citește și: Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“

„Sint curios cum veti raspunde an fata lui dumnezeu la judecata din anapoi cind va trebui sa ai oferiti explicati pt aceste poze ce ai veti spune si cum veti scoate mineca la camase atunci pt ca acum e usor sa postam fotografi fara sa gindim dar mai tirziu ce faceti va intreb”, „Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați și acum la 50 sau cât o avea are și sânii și fesele tunate!Hai să fim serioși ! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”, „Unfollow my dear… deja ești penibilă”, au scris alții.